Assassin's Creed: Brotherhood Edycja Codex [PC] - pytanie, sklep

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
15.03.2011 19:41
Grabb
1
odpowiedz
Grabb
56
Pretorianin

Assassin's Creed: Brotherhood Edycja Codex [PC] - pytanie, sklep

Dostalem dzisiaj AC:B edycje Codex która zamówiłem w sklepie gol'a. Wszystko ładnie, pięknie się zainstalowało odpalam grę, jestem w menu i wchodzę w dodatki żeby to wprowadzić dodatkowy klucz aby odblokować bonusy jakie oferuje ta wersja gry. Po wklepaniu wciskam Enter a tu "kod został już wykorzystany." :S

Z tego co czytałem na forach to na PS3 dodatki były odrazu "wgrane z płytą" i nie trzeba było wprowadzać klucza i chciałbym mieć pewność że w przypadku PC jest tak samo, czy też porostu dostałem trefny kod?

15.03.2011 20:45
Grabb
2
odpowiedz
Grabb
56
Pretorianin

up

15.03.2011 20:53
AvengerXXX
3
odpowiedz
AvengerXXX
112
Senator

Dlatego kod Ci nie wchodzi, gdyż AC:B nie miał jeszcze premiery. Spróbuj w czwartek i daj znać czy weszło :)

15.03.2011 20:56
4
odpowiedz
Mega Filip
7
Legionista

Jak to dostales gre przed premiera? oO

15.03.2011 20:57
😉
5
odpowiedz
Qverty™
0
Legend

[4] Na tym polega pre-order...

15.03.2011 20:59
Grabb
6
odpowiedz
Grabb
56
Pretorianin

yep, pre-order.
dziwne że kod do rejestracji gry działa, a kod do dodatków nie.
no nic zobaczymy w czwartek

16.03.2011 19:22
Grabb
👍
7
odpowiedz
Grabb
56
Pretorianin

jak ktoś jest zainteresowany to problem został rozwiązany, od supportu ubi:

"Serwery do odblokowania zawartości dodatkowej która jest już umieszczona na płycie, nie są dostępne aż do daty premiery gry. Kody, pomimo komunikatów które ukazały się po wpisaniu ich, są już odblokowane i przypisane do konta Ubisoft pod którym jest Pan zalogowany w grze. "

16.03.2011 19:43
Barthez x
8
odpowiedz
Barthez x
209
vel barth89

Swoją drogą - z SC: Conviction było tak samo, tylko że kody nie działały chyba z miesiąc :P

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl