Assassin's Creed 4 Black Flag - czy wersja na X360 rzeczywiście jest taka słaba?

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
09.11.2013 15:46
claudespeed18
1
odpowiedz
claudespeed18
224
Call me Snake

Assassin's Creed 4 Black Flag - czy wersja na X360 rzeczywiście jest taka słaba?

Porówania graficzne pokazują, że jak zwykle wersje X360 vs PS3 są zbliżone ale woda jest dużo gorsza właśnie na X-ie. Fale są lepiej animowane na PS3 a przecież niemal cały czas ją widzimy, więc jest to istotne. Wiadome są jeszcze spadki animacji. Chętnie pograłbym na wysokich detalach na piecu lub na PS4, które kiedyś pewnie kupię, choć już teraz nie zachwyca framerate. Jednak czy granie na starszej konsoli ma w to wciąż sens? Mało kiedy podoba mi się grafika na X360, ostatnio uznałem że NFS Hot Pursuit jest bardzo słaby na tej konsoli, co innego Forza Horizon, tam grafika jest ładna. Czy więc AC 4 jest dość ładny, czy jednak widać brzydotę i tę słabą wodę a animacja widocznie spada? Lepiej poczekać na wersję PC/PS4 ?

09.11.2013 15:48
2
odpowiedz
Czarnoksieznik_NPC
17
Generał

Ja bym czekał na wersję PC/PS4 (zresztą tak robię).

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl