Witam ;)
Mam pytanko odnośnie gry AC3.Pytanie to dotyczy wymagań i mojego sprzętu na którym nie wiem czy odpalę tę grę?
Mój PC :
Karta Graficzna : ATI Radeon HD 4850 Series.
Procesor : AMD Athlon II X4 620 2.60 GHz
Pamięć RAM : 4,00 GB
System : Win7 64bity Ultimate.
Będę wdzięczny za odpowiedź . Pozdrawiam ;)
A ja mam teraz taki problem że jak ustawiam na średnie to też się zacina jak zmniejszę na niższą roździelczość to też się zacina a wymagania minimalne mój PC na pewno spełnia . Więc nie wiem w czym problem ;c
A da się temu jakoś zapobiec ? bo chcę bardzo popykać bo wiem że gra pójdzie mi na 100% na wysokich tylko ta optymalizacja ;X do bani
A da się temu jakoś zapobiec ? bo chcę bardzo popykać bo wiem że gra pójdzie mi na 100% na wysokich tylko ta optymalizacja ;X do bani
Albo Ubi wyda jakiś patch poprawiający optymalizacje albo musisz grać tak. Ludzie skarżą się, że na HD6850 w mieście są spadki do 20 fps.
To ja mam to samo w mieście się w ogóle nie da grać tak . Tylko czekać na jakieś patche itp.
Dołączam do tego wątku jeszcze jedno pytanie odnośnie gry Far Cry 3 mógłby mi ktoś określić czy na tym sprzęcie spokojnie zdołam pograć na Ultra albo Bardzo Wysokich w stabilnych fps ?? :)
Wydaje mi się, że średnie na tym sprzęcie w Far Cry 3 to maksimum jego możliwości.
A ja przed chwilą zainstalowałem na test wersje piracką i gra działa mi Na Ultra z malutkimi przycinkami i da się spokojnie grać a najlepszą wydajność mam na Wysokich ;)