http://www.youtube.com/watch?v=41fzsg9ueWg
Eh, czy jego managerowie nie potrafią się wysilić na jakiś oryginalniejszy marketing? Chociaż z tego co widzę to jest skuteczne - wystarczy wziąć byle idiotę czy menela co nie zna podstawowych faktów z historii swego "ukochanego" kraju i dokleić mu łatkę patrioty a półmózgi gładziutko to łykają jak Sasha Grey wiadomo co.
Marketing udany, bo o nim piszesz.
A czy ja piszę, że nie udany? :P Po prostu śmieszy mnie, że ktoś daje się na to nabrać.
Ja słyszę ten utwór to zbiera mi się na wymioty.
Gdyby Lombard wzięło na patriotyczne rozkminy, to nagraliby właśnie takie gówno.
wystarczy wziąć byle idiotę czy menela co nie zna podstawowych faktów z historii swego "ukochanego" kraju i dokleić mu łatkę patrioty a półmózgi gładziutko to łykają jak Sasha Grey wiadomo co.
Dokładnie tak jest - prawicowy umysł wszystko łyknie. Ameryki to ty nie odkryłeś.
ostatnio widzialem go na meczu widzewa, chcialem mu wyjebac, tak sie wozil, ale mowie nie bede gowna tykal
[7] Hahaha, dobry żart. Już to widzę jak chudziutki nerd w okularkach, okłada Szpilkę.
EE a kto to? Aa sportowiec - dlaczego ten wątek nie jest w sporcie który mam ukryty?
[4] fallusy
Berecie Gandzielson prosze o komentarz co do marketingu krula Korwina