Siema, mam do was pytanie. Gdzie najlepiej kupić Operation Arrowhead? Chodzi mi o to, czy na przykład na allegro, na steamie, czy w sklepach internetowych. Bardzo chcę ten dodatek, ponieważ zależy mi jak się można domyślić, aby zagrać w DayZ:D Nie chcę potem żałować, że mogłem kupić taniej. Jeżeli możecie podajcie mi konkretne aukcje itp. Jeżeli ktoś kupił, to prosiłbym aby powiedział, gdzie dokładnie i czy warto. Wiem, że to dodatek, podstawkę mam z CD-Action:D Mam jeszcze pytanie. Jak się odbywa kupno samego klucza do steama? Bo jest on na allegro za 40 zł i myślę, że chyba warto, ale boję się, że kupię, a grac nie będę mógł, bo na przykład czegoś nie doczytałem. Nie wiem w jaki sposób to działa, że sprzedają klucze za 40 zł, a na steamie bezpośrednio jest za chyba około 14euro. Proszę o pomoc i z góry bardzo dziękuję, pozdro:)
OA to nie jest samodzielny dodatek, więc jak kupisz na Steam, to musisz kupić również podstawkę na Steam, bo ci po prostu wyświetli komunikat, ze brakuje ci Army 2.
Jeżeli możesz poczekać, to podobno niedługo ma wyjść normalna wersja tego modu, nie wymagająca Army.
Jak tak to przemyślałem, to chyba jednak zaczekam aż wyjdzie normalne DayZ:) Za dużo jest z tym roboty trochę:D Dzięki za pomoc i pozdrawiam:)
gnoll--> OA to jest samodzielny dodatek. Tylko, że nie wystarczy do grania w DayZ.
No to mnie kumpel w ch... zrobił... będzie bity.
Żadna Arma nie jest Steamworks, więc nie ma możliwości kupienia klucza i podpięcia go pod Steam.
Tydzień temu była promocja na GOLu, gdzie mogłeś kupić komplet za ok 44 zł:
https://www.gry-online.pl/newsroom/cyfrowa-dystrybucja-promocje-na-28-29-lipca-arma-ii-binary-domain-borderlands-i-inne/z111087
Już jej nie ma.
Żadna Arma nie jest Steamworks, więc nie ma możliwości kupienia klucza i podpięcia go pod Steam.
Bzdura i to straszna na stronie wydawcy można kupić sam klucz do gry, dodatku oraz dlc.