Arma 3 Multi - Problem

Forum Gry Akcji
Odpowiedz
30.05.2015 20:52
1
odpowiedz
patserek
29
Chorąży

Arma 3 Multi - Problem

Witam mam lekki problem z Armą 3 otóż wczoraj jak grałem to wszystko ładnie działało . Dzisiaj jak wbiłem to na początku pobawiłem sie w ustawieniach i wbiłem na serwer. Na serwer wbiłem wybrałem frakcje w tym wypadku cywila (Altis Life) i zaczęło sie pobierania danych misji. Gdy zakończyło sie pobierać (100%) to zamiast mnie przekierować do spawna to zostaje wyrzucony albo do menu albo do listy serwerów . I ciągle to samo. Odkryłem jedną rzecz ze przy liscie serwerów dokładnie przy nazwie jest zielony kwadrat i tam jest napisane ze mod klienta jest niezgodny a serwerowym ale uruchamiałem grę z opcją "bez modów" wiec nie wiem juz co jest nie tak..?.. zna ktoś rozwiązanie tej zagadki : )

31.05.2015 13:10
-=BROGI23=-
2
odpowiedz
-=BROGI23=-
193
Senator

Altis nie wymaga modow, chyba ze konkretny serwer takie wymaga. Sprawdz na forum serwera czy nie brakuje Ci jakiegos. Mozesz tez z moich dokumentow usunac katalog MP missions, moze to Ci pomoze (jesli nie chodzi o mody).

Forum Forum Gry Akcji
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl