Ostatnio nagromadziło mi się tyle rzeczy, że o połowie szybko przestaję pamiętać, a jeśli chodzi o planowanie to w ogóle leżę. W związku z tym szukam appki, w której będę mógł dodawać sobie rzeczy do zrobienia na każdy dzień. Any.do i Google Keep odpada, bo chciałbym planować na tydzień - dwa w przód, więc potrzebne mi coś z wbudowanym kalendarzem.
Zwykłe kalendarze są o tyle męczące, że każdej czynności muszę przypisać godzinę - a tego potrzebuję tylko w przypadku niektórych pozycji. Poleci ktoś możliwie najprostszą, najwygodniejszą w użyciu aplikację na Androida spełniającą te wymagania? Z góry dzięki!
To w Any.Do nie można planować na tydzień w przód?
Dziwne bo mam zaprogramowane zdarzenia z lutego 2015 ;)
Poza tym A.D ładnie się łączy z
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anydo.cal&hl=pl
Mnie pasuje ;)
Że można wrzucić datę to jestem pewien, chodziło mi bardziej o widok kalendarzowy, żebym mógł sobie spojrzeć: o, tutaj trzeba spiąć poślady i zrobić X rzeczy, ale dwa dni później będę mógł leżeć dupą do góry. Coś w ten deseń, plus łatwe dodawanie tasków :)
Co do Any.do Cal to miałem już do niego kilka podejść, ale chyba najlepiej odpowiada moim wymaganiom, więc będę musiał spróbować się do niego przekonać :)