Anna Karenina (2012)
http://www.filmweb.pl/film/Anna+Karenina-2012-620185 -jest to link do filmu Anna Karenina (2012),w reżyserii Joe Wright.
Chciałem się was zapytać.
Czy ktoś go oglądał?Jeśli tak to jak oceniacie?Czy warto się na niego udać z dziewczyną?
[2] a jeśli udałbym się na niego z dziewczyną to żadna ze stron by nie straciła?
Dodam że książka podobała się zarówno mi jak i dziewczynie.
Naprawdę nikt nie oglądał?
Już bzyknąłem twoją dziewczynę i znam jej gust, śmiało możesz iść.
Edit. Powiem inaczej, jeżeli obydwoje lubicie romansidła spokojnie możecie iść, film jest dobrze zrealizowany i "przyjemny dla oka", mogę go porównać do titanica, tam nawet jeżeli nie interesował cię cały ten romans i nieszczęśliwa miłość film dało się oglądać, tutaj jest to samo.
Mnie zabrała dziewczyna. Wyobraź sobie moją minę gdy spytałem jej się co to za film a ona dla prostego człowieka odpowiedziała - "kostiumowy dramat miłosny" O_o . Myślałem, żeby ewakuować się tylnym wyjściem.
Ale byłem zmuszony zostać. Film świetnie zrobiony, ominąłem główny, nieinteresujący mnie wątek i delektowałem się "formą". Naprawdę wybitnie zrobiony. Zwykłe ubranie marynarki przez bohatera albo zmiana scenerii jest przyjemnością dla oka :)
Mnie też dziewczyna "nakłoniła" do pójścia z nią na to do kina, dobry film. Moja panna czytała książkę i uważa, że niewiele ma ona wspólnego z filmem, więc chyba nie jest to wierna ekranizacja.
Bardzo przypadła mi do gustu forma filmu, odniesienia do "teatralności" życia bohaterów, wizualnie jest naprawdę świetnie.
Ja pier****
co za pech
spoiler start
Dziewczyna się rozchorowała
spoiler stop
spoiler start
a nawet na necie nie ma jak tego obejrzeć,a oboje chcieliśmy go zobaczyć
spoiler stop