Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Ankieta o dobroczynności, fundacjach, stowarzyszeniach itp. :)

14.08.2015 18:55
😊
1
Remilia
1
Junior

Ankieta o dobroczynności, fundacjach, stowarzyszeniach itp. :)

Cześć wszystkim :)

Jestem studentką drugiego roku socjologii na studiach drugiego stopnia ze specjalnością: komunikacja społeczna.Piszę pracę magisterską na następujący temat: „Organizacje pozarządowe jako przejaw inicjatywy i aktywności obywatelskiej współczesnego społeczeństwa.” - czyli najogólniej mówiąc (pisząc :P ) wszystko to co dotyczy organizacji pozarządowych, dobroczynności itp.

W związku z tym niezbędne jest dla mnie w ramach mojej pracy, przeprowadzenie badań ankietowych. Dlatego zwracam się z uprzejmą prośbą o udzielenie odpowiedzi na poniższe pytania. Wiem, że są upały, gorąco itp., ale może komuś będzie się chciało pomóc mi w wypełnieniu ankiety, która jest krótka (maks. do 15 minut czasu) i anonimowa, a jej wyniki będą przedstawione jedynie w postaci zbiorczej.

Każda wypełniona ankieta jest dla mnie na miarę złota i przybliża mnie do ukończenia studiów (obrona już blisko ;x ), dlatego serdecznie zachęcam do wyrażenia swojego zdania w tej tematyce :)
Jestem już na takim etapie prowadzenia badań, że brakuje mi już jedyne 10 wypełnionych ankiet (niewiele)

Wystarczy skopiować poniższy link do paska przeglądarki internetowej:
moje-ankiety.pl/respond-78798.html

Z góry dziękuję, za poświęcony czas i udzielone odpowiedzi.
Życzę miłych wakacji~

Forum: Ankieta o dobroczynności, fundacjach, stowarzyszeniach itp. :)