Czy ktoś wie gdzie i kiedy będzie lista przyjętych do domów studenckich politechniki poznańskiej?
Tak, strona internetowa politechniki, ich forum, sekretarka w domu studenckim. Wiem, że trudno na to wpaść ale może tam po prostu...No nie wiem. Zadzwoń? Szalony pomysł ale może się dowiesz więcej niż na forum o grach komputerowych.
Przyszly student, ją pier*ole...Zginiesz po tygodniu studiów.
ogólnie jeżeli twoi rodzice nie są rolnikami z wykazanymi w zeznaniu podatkowym stratami, to nie masz co liczyć na akademik.
ze swoich czasów pamiętam, jak pod akademik podjeżdżał koleżka (mieszkaniec) nową bumą ;), a moi koledzy musieli mieszkać na waleta, bo samotnie wychowująca matka zarabiała za dużo ;-)
powodzenia
Może każdy głupi hejter wpadł na to, że na stronie polibudy, mojego wydziału (WBMiZ) oraz na stronie akademików nic nie ma! To chyba oczywiste, że pierwszą rzeczą jaką zrobiłem było sprawdzenie oficjalnych źródeł info.
Dzwonić do nich nie będę, bo tam są żałośni ludzie (wcześniej dzwoniłem w sprawie umowy do akademika to powiedzieli mi żebym dzwonił do dziekanatu, a ci z dziekanatu powiedzieli, że mam się kontaktować z wybranym akademikiem).
Tak więc ktoś bardziej rozumny (ktoś, kto nie musi mieć podanych wszystkich info na tacy żeby wpaść na to o co chodzi) niż ci wyżej ma jakieś info.