AGD RTV uszkodzenie mechaniczne

Mobile
Odpowiedz
07.07.2013 16:54
Api15
😒
1
odpowiedz
Api15
90
dziwny człowiek...

AGD RTV uszkodzenie mechaniczne

Witam

Wczoraj wieczorem niestety uszkodziłem swojego Nexusa 7. Sytuacja wyglądała tak, że po prostu się poślizgnąłem, tablet wypadł mi z ręki i ekran pękł. Nie da się z niego normalnie korzystać, ekran powyżej od pęknięcia nie działa. Wykupiłem ubezpieczenie mechaniczne, ale nie wiedziałem, że taki z tym jest problem...

Czy ktoś miał z tym sklepem styczność i czy był taki wielki problem z uzyskaniem gwarancji?

Nie chcę kłamać, wymyślać cholera wie jakich historii żeby skorzystać z ubezpieczenia.

07.07.2013 18:34
Api15
2
odpowiedz
Api15
90
dziwny człowiek...

UP

wysiak - Nie wiem czemu, ale wiedziałem, że Ty odpowiesz :)

Tak, ale poczytałem trochę i czasem są problemy. Głównie chodzi mi o to ile ktoś musiał czekać, jakieś przykre doświadczenia.

07.07.2013 18:38
wysiak
3
odpowiedz
wysiak
95
tafata tofka

Przeciez chyba po to mozna doplacic w sklepie za ubezpieczenie od uszkodzen mechanicznych, zeby miec zabezpieczenie w przypadku uszkodzenia mechanicznego?

07.07.2013 20:12
bisfhcrew
4
odpowiedz
bisfhcrew
173
oversteer

Jak będziesz musiał czekać 3 tygodnie to nie oddasz, naprawisz na swój koszt?

07.07.2013 21:25
Api15
5
odpowiedz
Api15
90
dziwny człowiek...

Tu nie chodzi o czas, a doświadczenie kogoś kto miał z tym styczność.

I wiadomo, że im szybciej tym lepiej :)

Forum Mobile
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl