ADAX Tablet 8DC1 czy GOCLEVER Terra 90 ?
Czesc, mam pewien problem. Ostatnio na 8nastke dostałam dwa tablety ADAX Tablet 8DC1 oraz GOCLEVER Terra 90. Chciałabym sprzedac jednego z nich, lecz kompletnie nie znam się na tematach zwiazanymi z urządzeniami tego typu. Czy mógłby mi ktoś pokazac ich ważne róznice, dzięki którym mogę zdecydowac ktory jest lepszy? Chodzi mi o to bym na co dzień mogla z niego korzystac, nie oczekuje cudów zeby smigal jak szalony (zwłaszcza ze ich cena byla przeciętna) :P To jak pomożecie? Ktory z nich byście wybrali? :)
Myślałam nad sprzedażą obydwu, ale po dluższym zastanowieniu wolę sobie zostawic jednego :) dlatego pytam który jest lepszy :)
świetny pomysł kupie sobie trzeci :) bo jak mi nie poradzicie to nie pozbede sie żadnego
Z tych dwóch wolałbym Adaxa, chociaż prawda jest taka że sprzętowo oba są do niczego i lepiej byłoby je sprzedać i kupić jeden lepszy.
Oba tablety to chińskie no name'y, noszące tylko loga polskich firm które zamówiły ten sprzęt w tym kraju, tak jak wcześniej ktoś napisał, najlepiej sprzedać oba i kupić coś markowego.
Ten sprzęt to jednorazówki, oba mają mierne wsparcie producenta, jednak największa wada to ich hardware, w takich tabletach stosuje się bardzo słabe procesory, popatrz np na oficjalną stronę firmy Adax, nawet nie podali dokładnie modelu procesora jaki w nim siedzi, ograniczyli się wyłącznie do jego taktowania oraz architektury a to wiele nie mówi o wydajności;)