A może by tak cykliczny wątek o naszych... ciekawych ujęciach z gier?
Witojcie! Nie wiem czy było już coś takiego (obecnie chyba nie ma, przynajmniej ja tego nie zauważyłem), ale wpadł mi do głowy pomysł, ażeby stworzyć cykliczny wątek, w którym to userzy będą publikować swoje (uznane przez siebie jako ciekawe czy śmieszne) screenshoty. Rok szkolny, studia czy praca, nie zmieniają faktu, że każdy w coś po godzinach sobie pyka. Na pewno też część z Was łapie fajne ujęcia z jakichś akcji. Co o tym myślicie? :)
Gram regularnie, ale niestety nie zauważam nic fajnego. Przypuszczam, że po założeniu takiego wątku na jakiś obrazek byśmy czekali tygodnie albo ludzie by wrzucali byle co..
No właśnie... dlatego zamiast samozwańczo zakładać ów temat, postanowiłem napierw zapytać czy jest w ogóle sens coś takiego robić.
Był taki wątek zrobiony przez maviozo. To w ciągu minuty 20 screenów lądowało :D
Wątek mavioza był dobry tylko ten jego skrypt już chyba nie działa a szkoda bo można by było wskrzesić tą zabawę
Można prosić jakiś link? Ogólnie koncepcja dobra, spróbować można, a jeśli nie wyjdzie, to wątek się zamknie lub sam umrze śmiercią naturalną :)
Jestem ZA wskrzeszeniem wątku mafioza bądź założeniem nowego jeśli tamtego już nie da się wskrzesić.
Pamiętam jak dawałem zdjęcia z byle jakich gier bo nie miałem dobrego kompa lub konsoli wtedy :P
A to chyba ostatnia część ?
https://www.gry-online.pl/forum/screen-180-lud-wola-lud-ma/zbae1220?N=1