A ja palę faję, żuję gumę....
☠️💀🤡👺👻💩🐉🗡️
EDIT (z PC):
W skrocie: klikam odpowiedz. Nastepnie daje backspace 2x aby usunac spacje przed zaczepka i zaczepke. Zaczepka nie znika. Zaczynam pisac test, daje SPACJE i nagle wkleja mi sie "OZtest" (koniec twojego nicka, nie wiem czemu zostaje skopiowany). Beats me, ale moze ktos jeszcze ma taki problem
A z tym zwijaniem klawiatury, jak to wyglada? Jaka przeglądarka?

Android, chrome.
u mnie jest ok juz
edit jednak klawiatura nie wykrywa kropek, nowe zdanie z malej litery zaczyna, tylko tu tak mam
Via Tenor
Can't wait :D
Wiadomo, że tylko 'Serca z Kamienia' zasługują na 10/10 :)
W GG się dało wyłączyć :)
[emotki_soon]
Tylko Tobie działają, czy jak?
Na razie działa tylko redakcji. Jutro chyba włączymy wybranym asom, czyli ludziom z Premium i VIPem. A potem całej reszcie.
Po prostu testujemy i poprawiamy byczki.
A na koniec. 🎮🕹️👾🎯🏆🥇🛡️⚔
https://www.youtube.com/watch?v=hAM-vo_QvNw
Łosiu zwariował xdd no to gg dla GOL'a
[emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon]
Wreszcie niektóre posty nie będą wyglądały dziwacznie przez te znaki zapytania lol.
Wydaje mi się, że jak ktoś pisze z telefonu i dodaje emotki, albo na komputerze emotki KLAWISZ WINDOWS + DWUKROPEK to się one nie pokazują tylko w ich miejscu są znaki zapytania. Widziałem kilka postów, gdzie znaki zapytania były nie dość, że po spacji np. "Część ??" to były właśnie powtarzane, albo były na końcu zdań, które pytaniami ewidentnie nie były. Sam zresztą kiedyś dodałem i dało to znaki zapytania zamiast emotek i to mimo, tego, że w oknie pisania komentarza emotka się wyświetlała to jak już komentarz został dodany na forum to zostały zmienione na znaki zapytania.
[emotki_soon][emotki_soon][emotki_soon]
Edit: Teraz są te EMOTKI SUUUN, a kiedyś znaki zapytania.
NO I CZEMU NIE MOGĘ OZNACZYĆ MUTANTA JAK MU ODPOWIADAM TYLKO MI ZOSTAJE PUSTE POLE
Dodałbym coś z gier np. Lambda z Half-Life albo coś co u nas jest popularne z Wiedźmin albo Gothica.
Ale da się to wyłączyć w ustawieniach? Proszę!
Za stary jestem na czytanie postów jak z blogaska dwunastolatki.
A chociaz wylaczenie wywolywania samego siebie podczas odpowiadania pod swoim postem? 🚫
No na telefonie (Opera Mobile + SwiftKey) backspace po prostu wyłącza focus na polu tekstowym, zaczepki nie da się usunąć (zaznaczyć jej też nie)
O mateczko nawet ja dostałem chociaż nie chciałem🙃
Mi się jednak trochę buguje. Np. ignoruje entery, czasem przeskakuje za wstawioną emotkę, albo nie usuwa treści, jeśli np. zaznaczam ją shift+home i potem coś piszę.
Bardzo ładnie wygląda nowe okienko do postowania, kompaktowe i praktyczne.
Nie wiem gdzie to teraz zgłaszać, ale zauważyłem, że po tych ostatnich zmianach jak piszę dłuższego posta, którego napisanie zajmuje mi więcej niż ileśtam minut, albo jak karta przed napisaniem komentarza było długo otwarta (firefox), to post nie chce się wysłać. Nie tak jak kiedyś, że strona się odświeżała, ale bez twojego posta, tylko zwyczajnie przycisk "odpowiedz" nie reaguje.

Daloby sie zrobic tak, zeby te powiadomienia przenosily do posta na forum, a nie do artykulu?
Jezeli powiadomienie odnosi sie do posta np. w watku swiat xboxa, to mnie tam przekierowuje jak klikam na nie, od razu do posta. A jezeli post jest komentarzem artykulu, to przenosi do artykulu a nie do posta.
Natomiast do tego co Mutant z Krainy OZ pisze to pomyśle nad opcją żeby można sobie było włączyć redirect na forum.
https://www.gry-online.pl/users/ustawienia/powiadomienia_nowe/#www
na samym dole jest checkbox dla Was 😉dajcie znać czy jest lepiej