9gag

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
16.08.2013 13:23
1
odpowiedz
Faat
46
Pretorianin

9gag

Czolem. Ciekawi mnie pewna rzecz dotyczaca 9gag. Raz na jakis czas zajrze na te strone i ciekawi mnie to, jak dodawane sa obrazki ? Chodzi mi o to, ze jezeli ktos wrzuca nowy obrazek to nie pojawia sie on w zakladce Fresh, najswiezsze wrzuty w tej kategori sa sprzed 18-19 godzin. Czy ktos to wszystko moderuje? Wie ktos na jakiej zasadzie to dziala?

16.08.2013 13:37
Api15
2
odpowiedz
Api15
90
dziwny człowiek...

Na zasadzie głosów?

16.08.2013 14:05
3
odpowiedz
Faat
46
Pretorianin

Chyba sie nie rozumiemy, na zasadzie glosow - ok. Chodzi mi o to, gdzie trafia obrazek zaraz po wrzuceniu? Zeby glosowac ludzie musza go gdzies najpierw zauwazyc :)

16.08.2013 14:14
4
odpowiedz
Child of Pain
198
Legend

No pewnie do poczekalni czy innego wuja a myslales, ze gdzie? Krasnoludki chowaja za ekranem?

16.08.2013 14:14
udri
5
odpowiedz
udri
51
dybuk

Z tego co pamiętam to wrzucony content trafia najpierw na vote page, gdzie spotkasz na prawdę śmieci i będziesz się dziwił jak ludzie mogą być tak tępi. Tam zostają poddane głosowaniu i jak dobrze im idzie to trafiają do trending, a gdy osiągną szczyt to trafiają do hot, czyli strony głównej. Ostatnio zmieniono wygląd 9GAGa, ale chyba działa to na takiej samej zasadzie, co najwyżej z innymi nazwami działów.

16.08.2013 15:36
6
odpowiedz
Faat
46
Pretorianin

Child of pain > slabo wyszla Ci proba bycia fajnym, jakbys czytal to co pisze to nie wypisywalbys glupot.

udri > Zdaje mi sie, ze poczekalnia to sekcja Fresh, ale wlasnie chodzi o to, ze tam najnowsze obrazki sa sprzed 19 godzin i ciekawi mnie gdzie siedza, az trafia do tej kategori ;)

19.08.2013 09:00
7
odpowiedz
Faat
46
Pretorianin

Odswierzam po 3 dniach, moze teraz ktos cos wie ;)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl