40 urodziny Iselora
No i mamy 2 sierpnia 2026 roku... Moje 40-te urodziny.
Nie ukrywam że troszkę się dziwnie z tym czuję xd Pół życia (mam nadzieję) za mną...
Pół życia (mam nadzieję) za mną...
Nie chce straszyć, ale podobno rok w Łodzi liczy się podwójnie ;)
Najlepszego!
Btw znajomy, który był moim kompanem graczem siedem lat temu popadł w seksoholizm, ale poleciłem mu The Outer Worlds, bo polecał Iselor, a przecież fan Pillars of Eternity nie może się mylić - i choć sam nie grałem jeszcze to widzę, że znajomy drugi kolejny weekend żyje w czystości i katuje na konsoli TOW, nie wiem czy można wygłosić lepszą mowę na czyjaś czesc w dniu jego urodzin na forum dla graczy
No... Chłopie... 40 lat... Poważny wiek... Mój syn skończył też w tym roku czterdziestkę 😉. W każdym razie wszystkiego najlepszego i przede wszystkim dużo zdrowia, bo akurat wszystko inne może zdobyć na rożne sposoby a tego się na da.
Serdecznie pozdrawiam.
Pół życia (mam nadzieję) za mną...
Nie chce straszyć, ale podobno rok w Łodzi liczy się podwójnie ;)
Najlepszego!

do Łotrzycy z Diablo, tak. Po prostu opisałem ten --> fragment
obozowiska łotrzyc z Diablo II, żeby nie wrzucać tradycyjnie Lary.

„???? ???????? ????? µ?? ???????? ?? ???????? ?? ??????µ? ???. ?? ????µ????? ??? ????? ??????? µ???? ????. ?? ??? ???? ?? ??? ????? ??????????? ????????? ??? ?????????.”
Edit:
chamstwo zeżarło literki to masz w formie jpg :P
Wszak do 20 mało co pamiętam a po 20 na nic nie miałem czasu - teraz się to wszystko wyklarowało i wyciszyło a i doświadczenie 40 latka to już nie mała rzecz no i wartości inne.
Wszystkiego najlepszego! Moja czterdziestka w styczniu i też nie wiem jak to ugryźć. Czy zrobić wielką bibę dla bliskich i znajomych gdzieś w knajpie (bo przecież to niby "ważna data" w życiu chłopa, że udało mu się dożyć i że teraz tylko starzej), czy, jak co roku, olać to albo być wtedy na wakacjach gdzieś w ciepłych krajach. Tak czy siak, życzę jak najmniej skrzypiących kolan i jak najwięcej skarpet co roku na święta. Czuj duch!

Wszystkiego najlepszego!
Mnie to czeka za jakiś czas, i jak tylko o tym pomyślę, to mam wrażenie że nie jest źle.. Przynajmniej nie wyglądam tak staro jak inżynier Karwowski, czego i tobie życzę ;)
Wszystkiego najlepszego! :) przede wszystkim jak najmniej bólu pleców oraz energii na spełnianie planów i marzeń :)
Wczoraj poczułam, że siedzę na golu także dlatego, że dzięki temu czuję się nadal jak nastolatka, a nie kobita, której do 40 już dość blisko. Taka stałość w stałych kolorach kategorii tematów, podczas, gdy wszystko wokół się zmienia.
Ja już sporo po, w dzisiejszych czasach 40 to naprawdę jeszcze nic, mnóstwo ludzi dopiero od tego momentu nabiera wiatru w żagle:) Dużo zdrowia i wielu dobrych erpegów do ogrania! 🎉🎉🎉
Ponieważ widzę, że w postach często pojawia się obawa przed ukończeniem czterdziestego roku życia, to pomyślałem, że podzielę się doświadczeniem. Otóż, jeśli z powodu czterdziestki czujecie się staro (a nie ma powodów, żebyście się nie czuli, bo czterdziestka mniej więcej to oznacza), to możecie wykorzystać pewien trik, używany przez miliony kobiet od tysięcy lat - kłamać na temat swojego wieku.
Wiem, że brzmi to wątpliwie, ale działa. Zwłaszcza, jeśli nie wyglądacie na swój wiek. Ja na przykład wciąż wyglądam bardzo młodo i nikt nie wierzy, że mam już 40 lat, więc jak mi się to przytrafiło, to po prostu cofnąłem sobie licznik i teraz mówię każdemu, że mam 10 lat mniej niż faktycznie mam. I jest fajnie. Ja czuję się młodziej, ludzie są mniej zdziwieni, ze taki stary chłop a nie wygląda... ogólnie same plusy. Nawet jak się zagalopujecie i traficie na kogoś, kto wie ile naprawdę macie, to co najwyżej wyjdzie z tego zabawna anegdota.
Tak że polecam, a Iselorowi życzę wszystkiego dobrego. Przyda się bardziej niż wcześniej.
To normalne. Ja mam blond włosy, więc problem siwienia mnie aż tak nie dotyczy, ale ogólnie nikt nie chce być stary.
Wszystkiego najlepszego Iselor! Kolejnych dziesięcioleci przechodzenia RPG życzę.
Łapiesz się teraz na badania Profilaktyka 40 Plus, więc nie zapomnij o nich. 😉
Wszystkiego Najlepszego i życzę ci 40 lat istnienia na tym forum.
Przed czterdziestką najbardziej się rozwijałem zawodowo, po czterdziestce najbardziej rozwinęło się moje życie prywatne i rodzinne. Pewnie i przed Tobą jakiś ciekawy etap życia. Tego Ci właśnie życzę!
Niech Zeus Ci sprzyja, Iselorze!
May fate be on your side jak mawiała Kassandra. Najlepszego!
Edit - i obyś wreszcie skończył Fallouta 2.
Ja tam Ci życzę 100 lat, bo jest tyle do dobrych rpg i zapewne wyjdą w kolejnych latach następne, tak byś zdążył w jak najwiecej dobrych produkcji ograć. 😜
Dzięki wszystkim za życzenia :) Jakoś się trzymam xd Fizycznie, kondycyjnie, zdrowotnie całkiem dobrze xd Psychicznie średnio ale to bardziej chyba życie jako takie niż wiek ale to pewnie też.
Mam nadzieję że będzie dobrze xd Musi być.
Kurcze, już 40? To ja jestem dość sporo młodszy od ciebie :D
Najlepszego! 😉
...a ja to samo, co poprzednicy, tylko szczerze :P
Iselor, dużo zdrowia i spełnienia marzeń! Na forum jesteś niewątpliwie niebagatelną personą, ale olać to - sam wiesz, czym się kierować, i tego ci życzę, byś nie poprzestawał. Najlepszego :)
Btw znajomy, który był moim kompanem graczem siedem lat temu popadł w seksoholizm, ale poleciłem mu The Outer Worlds, bo polecał Iselor, a przecież fan Pillars of Eternity nie może się mylić - i choć sam nie grałem jeszcze to widzę, że znajomy drugi kolejny weekend żyje w czystości i katuje na konsoli TOW, nie wiem czy można wygłosić lepszą mowę na czyjaś czesc w dniu jego urodzin na forum dla graczy
No... Chłopie... 40 lat... Poważny wiek... Mój syn skończył też w tym roku czterdziestkę 😉. W każdym razie wszystkiego najlepszego i przede wszystkim dużo zdrowia, bo akurat wszystko inne może zdobyć na rożne sposoby a tego się na da.
Serdecznie pozdrawiam.
To jakaś plaga 40-tek na tym forum, ostatnio więcej wątków urodzinowych niż z okazji jubileuszowej rocznicy założenia konta.
Zdrowia i dużo odwiedzonych atrakcji na wyjazdach.
Zdrówka i ciekawych premier cRPG (a też skorzystam).
Życie po 40 jest spoko, nie bym miał z nim duże doświadczenie, bo sam jestem dość świeżo po, ale na razie jest spoko.
No niby sto lat i zdrówka, ale niestety po 40-tce jest już bliżej jak dalej, na tamten świat :(