3 Problemy - Pomocy !!
Witam wszystkich PC-towców założyłem ten temat ponieważ liczę na waszą pomoc. Mówią krótko – mam 3 problemy ze swoim PC.
1) Zawsze po włączeniu komputera ekran jest ciemny a po jakimś czasie miga i robię się coraz jaśniejszy.
2) Po włączeniu komputera i przykładowo zostawieniu go na 30 min lub cokolwiek robiąc w czasie dłuższym niż 30 min kiedy chcę wyłączyć komputer (start—-> wyłącz komputer) muszę czekać na pojawienie się okienka 5 min po naciśnięciu przyciku wyłącz czekam kolejne 5 minut na wyłączenie komputera.
3) Czasami kiedy oglądam filmy na youtube komputer się zawiesi a po chwili wyskakuje mi blue screen. Co więcej robiąc co kolwiek innego (grając, surfując po internecie itp. nie dzieje się to nigdy)
No więc wyżej opisałem tytułowe problemy liczę na waszą pomoc, byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Błąd systemowy.
1. Grafika jest w 100% sprawna jak i monitor? Jedyne co moze byc poza tym to BIOS ale bardzo w to watpie.
2. Jedyne co mi przychodzi do glowy to pelno zadań ktore zajmuja czas komputerowi na wylaczenie go
3. Flash player reinstall i java reinstall do tego stery do grafy reinstall ewentualnie mozesz nam podac kod błedu z BSOD