160 gb w PlayStation 3 wystarczy ?
Witam . Tak jak w temacie , chciałbym się zapytać czy dysk 160 gigowy w play station 3 wystarczy do gier , czy kupywać 320 gb albo 500 . Prosze o odpowiedź
Po 3 latach używania PS3 - zdecydowanie nie wystarczy, dla mnie oczywiście. Zależy od tego, czy będziesz kupował gry w PS Store.
Dennoss--- Najprawdopodobniej nie będe kupywał z psStore . Będe kupywał ze sklepu . W pudełkach
Ja bym na twoim miejscu kupił 320 GB. 160 GB może ci szybko pójść, to też zależy od tego czy masz zamiar kupować gry w PlayStation Store. Ja mam 320 GB i dotychczas mam jeszcze trochę miejsca, a konsolę mam ponad 2.5 roku.
EDIT: Skoro nie będziesz kupował gier w PlayStation Store, to 160 GB powinno starczyć.
TinyTiger ---- OK Dzięki . Powiecie mi jeszcze czy lepiej kupić używaną za 500-650 zł , czy kupywać nówke za 1000-1100 zł . Prosze , odpowiedzcie jeszcze na to pytanie
dig910--- Sam se kup słownik "GiMbUsIe''
dig910
A ty zdania nie umiesz napisać i myślisz, że jesteś lepszy? Co za frajer.
szybki13579 --- w MediaMarkcie
To kupić używaną czy nową w końcu
wczoraj kumplowi kupowalem z allegro nowke ps3 500gb + move + wonderbook za 1000zl na aledrogo :) i duzo tego typu ofert jest, zawsze mozesz sie utargowac przy odbiorze osobistym. Wiec jednym slowem - nowka
Gimbus od gimbusów wyzywa.. Zakładasz milion wątków, a znając życie zamiast ps3 będziesz miał figę z makiem.
Ja mam PS3 super slim 12 GB i jakoś nie widzę potrzeby mieć większy dysk. Istaluję grę, przechodzę i usuwam więc 12 Gb mi wystarcza.
Na pewno lepszy to wybór niż te 12-16 GB.
Najlepszą usługą startową przy kupnie Ps3 jest Playstation Plus, mnóstwo gier za śmieszną cenę, i dla nowych użytkowników jest to najbardziej opłacalny zakup, niemniej trzeba mieć wtedy większy dysk, bo jedna gra potrafi zajmować 15 gb. Poczytaj o PS+, jeśli ci się spodoba, zainteresuj się konsolą z dyskiem 320gb.