Stworzyliśmy ranking najlepszych najgorszych gier jakie powstały, oczywiście nie każdy sie musi z tym zgadzać
cz.1 https://www.youtube.com/watch?v=skbnfa9OTVU
cz.2 https://www.youtube.com/watch?v=P8j_WcAipPs
byłem 2 osobą która obejrzała cz. 2 waszego filmu, jaka jest nagroda za 2 miejsce?
może wklej jakąś listę ocenianych gier, gdyby komuś brakowało albo było szkoda tych paru minut by zobaczyć drugą cześć ;->
klocuch przy was wysiada
tetris XDDDDDD
Lol dziecko bez dobrej dykcji i głosu z kiepskim mikrofonem. Braki w technice można by jeszcze wybaczyć gdyby tylko miało co powiedzieć - a to zwykły bełkot bez sensu. Odrób lekcje, wyprowadź psa, zrób coś pożytecznego.
Jak widzę produkcję takich "vlogerów" to aż mi się samemu chce coś nagrać, żeby zrównoważyć czymś sensownym poziom tego typu chłamu, jak klocuch, czy ten kafar.
Sorr.
Mam nadzieję, że nie zamierzacie powtórzyć fenomenu Klocucha.
Jak Wam sprawia przyjemność to co robicie to nie widzę problemu. Ważne, że nie jest to kolejne "Minecraft i mój domek".
Kafar to aktualnie jeden z największych mistrzów trollingu w sieci.
one są najlepsze z tych najgorszych, znaczy są najbardziej najgorsze, dlatego są najlepsze - mistrzostwo po prostu
Już wolę takie wydurnianie się niż "zagrajmy w majnkraft sezon 40 odcinek 10 451".
Syfff 6 Powrót Do Obory....
Mimo że dwie gry ostatnie nie są najstarsze i wśród niektórych popularne to wady jakie podałem są prawdziwe. Bo jedna blokuje rozwój innych a droga zaśmieca internet.
Minecraft, gra, która stała się fenomenem na całym świecie, która jest chyba do tej pory najlepiej sprzedanym indykiem, zaśmieca internet i jest gównem, tylko dlatego, że youtubowe noobki najczęściej nagrywają playe właśnie z niego?
Bitch, please.
Dotrwałem do 24 sekundy, gdzie nagroda?
"Ta gra wielu osobom się nie podoba, ja osobiście to nie wiem bo nigdy w tą grę nie grałem, ale wiele osób mówi, że jest złe wiec chyba jest"....
No jak można oceniać coś z czym nie miało się styczności!
Jakie nagrody? Przecież nie ogłaszaliśmy żadnego konkursu, o co wam chodzi?
Ja obejrzałem 3 minuty więc to ja zasłużyłem na nagrodę
[17] - :D
Co tą w ogóle znaczy najlepsze najgorsze gry ? :P
O cholera, po prostu brakuje mi słów
E 2 część lepsza, jak zaczynają się kłócić :D
Nie przejmujcie się chłopcy. Filmiki są słabe. Nudne i kiepskie technicznie ( słaby dźwięk ) Mimo wszystko rozwijajcie sie. Powodzenia.Młodzi jesteście jeszcze wszystko przed wami.
Kto wrócił? Kanał cały czas działał.
Obejrzałem urywkowo część pierwszą i pierwsze co się rzuca w oczy(uszy), to ŻYCIA WIĘCEJ TROCHĘ i optymizmu, bo postać głównie prowadząca z tym dziecinnym głosem mówi tak, jakby właśnie pupilek mu/jej zdechł.
Zaczynacie dopiero więc przed wami jeszcze cała masa poprawek małych i dużych i bardzo dużo czasu do nabycia wprawy by to w miarę wyglądało i miało sens, ale jak się nad czymś pracuje to efekty same przychodzą w swoim czasie.
Życzę powodzenia.
Jest geniusz,
najbardziej podoba mi sie argumentacja, klocuchowi nie podskoczy, ale wylewajaca sie glupota jest naprawde zabawna i mozna obejrzec.
"wszyscy graja w te gry zamiast robic cos pozyteczniejszego, tworzyc i robic miejsce dla innych gier dlatego one sa najgorsze", geniusz
Najlepsze jest to, że klocuch to troll a Kafar wygląda, że robi to na poważnie.
Waliłem 3x do części drugiej.
Kafar ty masz jakieś upośledzenie umysłowe ? Obejrzałem po kawałku 1 i 2 cz. i prawie z krzesła spadłem ze śmiechu.A to co powiedziałeś czyli one są najlepsze z tych najgorszych, znaczy są najbardziej najgorsze, dlatego są najlepsze to jest porażka na całego.
Najlepsze z najgorszych,to znaczy takie które są najgorsze,ale są najlepsze.Znaczy nie w tym przypadku,znaczy w tym przypadku,dobra yyy....
Co to znaczy? Nie można mieć swojego zdania? Wymieniona jest te 10 gier, każdy by mógł wymienić co innego.
geniusz
"to też nie wymyśliłem ja"
31-----> Ty Kafar chyba na serio jesteś tępy,albo robisz sobie z nas wszystkich jaja.Tu nie chodzi o gry które wybrałeś do filmiku,tylko o to że ten filmik jest do dupy.
"Kafar"
To że cie gimbusie nie stać na abonament w WoW'ie to nie znaczy że ta gra jest gówniana,bo z tego co pamiętam to nadal najlepiej sprzedające się MMORPG.
Ale syf.
Nie rozumiem, czemu się oburzacie, przecież to jest całkiem śmieszne, szczególnie kłótnia w II części filmu. :D
Śmiać mi się chce. Naprawdę.
Głupota tego filmu jest tak porażająca, że aż śmieszna.
Halo 3, tam tą gre wymieniamy, nie wszystkie halo, chociaż całej seri nie lubie, to prawda ale tam jest mowa tylko o 3 i nie bez powodu. Jak poszukacie sobie opinii na ten temat, to zobaczycie że wiele osób spodziewalo się więcej po tej grze a się zawiedli. Miało być niewiadomo co, a gra nie różniła sie wiele od tych co były.
Przynajmniej kolega coś tam wie więcej na temat gier więc nie wszystko stracone ,choć pewnie czuję się zażenowany :P
Fajne, ale musicie załatwić sobie jakieś lepsze mikrofony. Co do 2 miejsca, to niezbyt się zgadzam, ale masz trochę racji z tym, że nie pozwala wybić się innym grom tego typu. Co do 1, to całkowicie się zgadzam. Co do całości, to trochę za bardzo patrzycie na grafikę i radziłbym oceniać gry, w które sami graliście.
Mikrofony dobre są bardzo drogie.
Mowiac dobry mialem na mysli internet za kilka dyszek, ktory po prostu bedzie normalnie nagrywac glosy. Moze tez byc oczywiscie mikrofon ze sluchawek, ale oczywiscie nie chodzi o bardzo niska polke cenowa, tylko o te w granicach 100 zlotych, jak na przyklad Creative Fatal1ty.
Językowo 10/10, ale dopiero fakt, ze on opisuje gry, w które nigdy nie grał mnie poskładał.
Opisuje gry w które nigdy nie grałem? To nie prawda, może i nie we wszystkie bo stare, ale w tego tetrisa starego gralem. Pozatym ten stary tetris ma wiele nowych wersji które wiele się nie różnią. Niektóre tylko widziałem i o nich słyszałem albo widziałem, ale można oceniać. A że są kiepskie to mpiszcie sobie inne rankingi słabych gier to wam wyskoczą często te same tytuły. Niektóre listy miały ponad 100 tytułów a nasza ma dziesięć, musiałem wybrać to co mnie się szczególnie niepodobna.
Kafar0011 - wychodzisz z roli , argumentacja z forum jest chwilami na dużo wyższym poziomie niż ta z filmików
zaraz zupełnie się odkryjesz i filmy przestaną bawić ;->
Moja ocena zawsze jest dobra nie mów inaczej, jak się pomyle to się poprawie. Ale swoje zdanie mam i nic mnie jego nie zmieniliście.
Widząc tyle komentarzy musiałam obejrzeć.
- Ale tetris jest dobry... :c Teraz raczej bym do niego nie wróciła, ale wciągał mnie przed pegasusem na długie godziny, a to ile powstało późniejszych kopii tetrisa świadczy tylko o tym jaki był popularny.
- I o E.T. mogłeś o wiele więcej powiedzieć, bo tu się zgodzę, że jest zła, ale nie uzasadniłeś dlaczego. W tej grze wychodzenie z tych dziur to był jakiś koszmar - ledwo co się wylazło to wpadało się z powrotem. Nawet nie chodzi o to, że jest brzydka, bo było o wiele więcej brzydszych, ale wciągających gier. Z E.T. problem jest taki, że te doły są na tyle denerwujące, że (nie tylko dla mnie, chyba, że po prostu tak mało osób umiało w to grać, ale to też dobrze o niej nie świadczy) nie ma praktycznie żadnej przyjemności z grania, ale skąd mogłeś o tym wiedzieć jak nawet nie zagrałeś... Niby trzeba zebrać tylko 3 przedmioty a i tak się męczysz. Kolega coś chciał ciekawszego dodać na jej temat to go uciszyłeś, a szkoda.
- "WoW to bardzo zła gra, dlaczego bo jest strasznie stara" *facepalm* Tak jak do tej gry mnie nic nie ciągnie, to ten argument jest po prostu nieziemski.
Ale jak zaczynacie się kłócić robi się ciekawie, może o to chodzi? Ja wiem jak to źle o mnie świadczy, ale mam wrażenie, że dla takich kłótni mogłabym was czasem obejrzeć, dobre na poprawę humoru. :D Powodzenia z kanałem!
Kafarku jutro do szkoly na 8, sprawdzian z pszyrody i kartkufka z polaka bedzie...Mam wtyki...
Kafarku jutro do szkoly na 8, sprawdzian z pszyrody i kartkufka z polaka bedzie...Mam wtyki...
~mama
No i gdzie ta kartkówka była?
BliBs_Pl [ gry online level: 13 - Inny niż wszyscy ]
Ty chyba rzeczywiście jesteś inny niż wszyscy,albo ziomalem Kafara że Ci się to podoba.
52
Kolega coś chciał ciekawszego dodać na jej temat to go uciszyłeś
Jesteś śmieczny. Wyznacznikiem złej gry jest dla Ciebie grafika, a nie grywalność.
P.S Twój kolega mądrze gada. Chociaż on.
Aż mam ochotę sam spróbować swoich sił w trollowaniu na yt :D
Czy tylko ja zauważyłem, że na początku mówią, że takiego zestawienia jeszcze nie było, a potem przyznają się, że niektóre gry wzięli z innych zestawień i sami w nie nie grali?
Cyber Rekin takiego zestawienia nie było na moim kanale wcześniej i o tym mowa a nie że wogóle nie ma list najgorszych gier innych bo wiadomo że są
Fajne chłopaki jesteście, oczekuje więcej polemiki z kolegą.
TO jeszcze nic! mają na kanale recki gier na podstawie trailerów :D
To nie jest mój kolega tylko mój kuzyn. Bastek jest moim kuzynem.
myślałem że to wiecie
Da się na tym forum zamknąć temat?
Kuzyn głos rozsądku
Btw. To musi być troll, Klocuch jeszcze jest realistyczny ale on jest tak sztuczny że napewno udaje
[68] na belce z tytułem masz przycisk ->
dobrze wiedzieć
tylko u mnie nie pisze zawieś wątek tylko podwieś.
Ok, dopiero teraz doczytałem:
§ 10.Moderowanie i zamykanie własnych wątków.
Prawo do zamykania wątków i ich moderacji przysługuje czytelnikom posiadającym ranking na forum minimum 10 oraz posiadaczom abonamentów z rankingiem nieujemnym.
>>https://www.gry-online.pl/regulamin-forum.asp
tak tylko z ciekawości pytam, na razie nie mam zamiaru zamykać tematów.
Kafar wrzucaj więcej! :D
Cieszę się że przynajmniej ktoś powiedział dobre słowo
Widze, ze jestes trollem ktory dyskretnie podbija watek. Daj sobie spokoj. Pozostan w cieniu, az troche dorosniesz.
Podbijam? Ty tym wopowiedzeniem też podbiłeś.
Cieszę się że przynajmniej ktoś powiedział dobre słowo
On nie powiedział tego w pozytywnym znaczeniu kretynie, spójrz na emotke. Jak ktoś chce to oglądać to tylko po to, żeby posłuchać jak się kłócicie, bo te recki są ujowe.
Z tego co pamietam to w Fallout'cie pierwszym był jakis tam Kafar.
Nie wiem, nie znam się na Fallout'cie.
to jest strategia czy rpg?
Jeszcze ktoś się nie zgadza?
[57]
Pewnie, ze jestem inny niz wszyscy :) Co do Kafara, to lubie ogladac jego filmiki. Podobnie jest z Klocuchem. Po prostu wole ich niz innych youtuberow. Jesli mam okazje napisac cos, co wiem, ze Kafar przeczyta, to pisze. Na przyklad chcialbym, zeby jakosc dzwieku w jego filmach, wiec radze mu, zeby kupil nowy mikrofon.
Co do Fallouta - jest to RPG z wizokiem izometrycznym w czesciach wczesniejszych niz 3.