Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakePoradnik do DawnwalkeraWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Znaki zodiaku które nie nadają się do związków ani do małżeństwa

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
12.08.2026 06:57
1
1
odpowiedz
Gankfiruk
1
Junior

Znaki zodiaku które nie nadają się do związków ani do małżeństwa

Omijajcie zodiakalne wagi, wodniki i strzelce szerokim łukiem..

Są trzy znaki które kompletnie nie nadają się do związków ani do małżeństwa: waga, wodnik i strzelec.
Są to wyjątkowo zimne znaki które nie wiedzą czego chcą.
Na partnerów życiowych nadają się tylko raki, ryby, byki, koziorożce, barany, lwy, bliźnięta.

Najlepszy kandydat na męża to rak albo byk

12.08.2026 07:41
2
1
odpowiedz
1 odpowiedź
sabaru
39
Senator

Jest takie powiedzenie. Piłeś?, nie pisz postów.

12.08.2026 09:30
grish_em_all
2.1
odpowiedz
grish_em_all
267
Grish
MAX

sabaru O 7 rano, to można się jeszcze zastanawiać, czy już zaczął, czy jeszcze nie skończył

A propos wszelakich horoskopów i innych astrologicznych bzdetów, to nigdy w to nie wierzyłem ani nie przywiązywałem żadnej uwagi. Ogólnie nie jestem przesądny, ale nie mówmy o tym już więcej, bo to pecha przynosi 🤭

12.08.2026 08:19
HETRIX22
3
odpowiedz
HETRIX22
225
PLEBS

albo się naoglądał najnowszego sezonu 1670

12.08.2026 08:50
neXus
4
odpowiedz
neXus
265
Fallen Angel
MAX

Ja obstawiam refleksje życiowe przy butelce Jacka Danielsa :P

12.08.2026 11:00
Felipe
😂
5
1
odpowiedz
Felipe
29
Messiah

Jeśli czujesz się głupi to pamiętaj, że w 26 roku XXI wieku są ludzie, którzy oceniają zachowanie innych na podstawie tego w jakim miesiącu się urodzili 🙃.

12.08.2026 11:06
elathir
6
odpowiedz
1 odpowiedź
elathir
127
Czymże jest nuda?
PLUS

Ale wiesz, ze obecnie wyznaczone daty dla znaków zodiaku są nieprawidłowe i powinno być ich na powrót trzynaście?

spoiler start

Ciekawe zagadnienie z astronomii, bo ruch słońca wokół centrum galaktyki cyklicznie wpływa na widziane gwiazdozbiory i wężownik, który kiedyś był znakiem zodiaku wyleciał a teraz na powrót powinien wrócić.

spoiler stop

12.08.2026 22:43
WolfDale
😜
6.1
odpowiedz
WolfDale
110
~sv_cheats 1

elathir Wężownik idealnie będzie pasował do wszystkich prezesów korpo co chcą wycedzić graczy, min. takiego Sony.

PS tak wiem że chodzi o roślinę, ale tak mi się skojarzyło.

13.08.2026 11:41
Janczes
7
1
odpowiedz
Janczes
253
You'll never walk alone
PLUS
Image

zaorane :D

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl