Recenzja The Blood of DawnwalkerInteraktywna mapa Gothic RemakeRecenzja Resonance: A Plague Tale LegacyWszystko o Wiedźmin 3: Dziki Gon - Remaster
Szukaj...
Kolorystyka
Wyświetlanie

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Zmiana Ksywki.

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
04.09.2026 20:53
slony.gracz
1
odpowiedz
slony.gracz
61
Imperator

Zmiana Ksywki.

Witam , mam prośbę do Administracji - proszę zmienić mi ksywkę - pomyliłem się i zapisałem losowo byle jaką. Czekam na odpowiedź , z góry dziękuję.

04.09.2026 21:02
2
odpowiedz
1 odpowiedź
Darek1785
12
Generał

Od dzisiaj jesteś slony ale bez ł i tak już pozostanie do końca świata i jeden dzień dłużej.
Natomiast lepiej być słonym niż popieprzonym albo słodkim więc nie narzekaj zbytnio.

04.09.2026 21:06
slony.gracz
2.1
odpowiedz
slony.gracz
61
Imperator

Darek1785 pojawiła mi się edycja , to jest raz na rok ? Chciałem sobie ustawić , taką jak wszędzie - jakoś losowo mi wrzuciło. Czy na Premium jest możliwe ustawienie ? 🙃

Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl