Szczegóły śmierci nie są znane. Jedna z tych bardziej charyzmatycznych postaci w TVP....
http://www.rmf24.pl/ekonomia/news-nie-zyje-tadeusz-mosz,nId,1100800
TokFM stracił 90% swojego potencjału. Aż nie mogłem uwierzyć jak Sekielski tę informację rano przekazał. Sądziłem że jednak się w ostatnim czasie Moszowi stan zdrowia polepszył, bo nie dalej jak dwa czy trzy tygodnie temu powrócił do radia....
byl ostatnio w tok fm niby po poprawie zdrowia.. no ale to podobno norma, ze na koniec zywota ludzie chorzy na raka dostaja energii i dobrzeja na krotki czas przed smiercia. spotkalem sie osobiscie z 2 takimi przypadkami a o wielu slyszalem
Bardzo smutna wiadomość :( często z ojcem siadaliśmy rano przy kawie i słuchaliśmy EKG.
Świetny dziennikarz, jak nikt inny potrafił pytać o rzeczy trudne i niewygodne dla swoich rozmowcow. Miał też umiejętność przedstawiania sytuacji / mechanizmów gospodarczych w bardzo przystępny sposób. Odpowiadał mi jego konkretny tok prowadzenia EKG zabarwiony poczuciem humoru i ciętymi ripostami. Tylko 60 lat... będzie brakowało Pana Tadeusza Mosza.
Wielka szkoda :(
Wspaniały dziennikarz.
Również sądziłem że jest z nim już lepiej, nawet specjalnie o tym nie myślałem bo żadna niepokojąca informacja sienie pojawiła.
Ogromna strata dla radia, gości i słuchaczy.