Zawierucha - darmowa, turowa, strategiczna, amatorska gra przez przegląd...

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
06.08.2011 09:37
😊
1
odpowiedz
Cinkowski
3
Junior

Zawierucha - darmowa, turowa, strategiczna, amatorska gra przez przegląd...

Witam.

Napisałem strategiczną, turową grę przez przeglądarkę i chciałbym Was zaprosić do jej wypróbowania. Jest to amatorski projekt, nie nastawiony na żadne zyski (w pełni darmowa), liczy się tylko dobra zabawa :)

Gra powinna się spodobać fanom wszelkich strategii, takich jak: Heroes, StarCraft, Age of Empires, Civilization, szachy ;)

Kilka podstawowych założeń i cech gry:

1. Wystarczy 5 minut dziennie. Rano każdy otrzymuje 10 tur, zatem osoby, które lubią siedzieć dłużej przy grze, nie zyskują w ten sposób żadnej przewagi, jak to jest często w różnych grach przeglądarkowych.

2. Gra jest prosta, więc w kilka chwil można załapać o co chodzi.

3. Każdy na każdego, jeden zwycięzca. Rozwijamy swoje imperium i walczymy z innymi.

4. Jest husaria ;)

Zapraszam do korzystania z opcji Zaloguj się jako gość, która pozwala obejrzeć grę bez potrzeby wcześniejszej rejestracji.

Adres strony: http://zawierucha.vot.pl/

Do zobaczenia na polu walki!

Do administracji: nie mogę wybrać kategorii "gry internetowe", więc wybrałem "strategiczne".

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl