zastanawiam sie nad kupnem medal of honor 2010 i mam 1 pytanie
ile teraz bedzie sie aktualizowac jak kupie rok po premierze ile jest tych patchow itp
pytam sie bo mam internet z limitem danych wiec to wazne bo jest roznica czy aktualizacjia ma
1gb czy 5
To mów od razu, ze chodzi o ilość danych, a nie czas, bo wszyscy właśnie zakładają, że pytasz o to drugie, jak zakładasz swoje wątki.
Na GOLu jest jeden patch o rozmiarze 440 MB. Może to patch zbiorczy, który zawiera w sobie wszystkie poprawki, a może wyszedł tylko jeden i twórcy olali grę. Nie wiem, nie grałem w tą wersję.
wiesz co zainwestuj te 60 zł w coś inngo bo nowy medal to jeden z największych crapów
patch do MOHa ma kilka MB tylko, jakie 440.... po instalce z płyty ściąga się 2 sekundy
trochę więcej być może ma dodatek hot zone, ale jest płatny i jego ściągać nie trzeba
jakoś serwery GOLa i płatne ściaganie darmowych produktów nie są dla mnie wyrocznią w temacie... co na tym przykładzie aż nadto widać, bo changelog to tylko tweaki
być może dodali nowe mapy z hot zone, których i tak się nie uruchomi bez zakupu osobnego i clean sweepa
mam MoHa na pc i xboxa, EA manager sam uaktualnia grę i widze ile trwa update - 2 sekundy, patch wymagany do gry to ok 2MB, dodatkowe mapy są kiepskie więc nie warto w nie inwestować