zapisywanie wideo transmisji z internetu

Forum Komputery
Odpowiedz
02.05.2012 12:21
iNfiNity!
1
odpowiedz
iNfiNity!
98
NSX

zapisywanie wideo transmisji z internetu

Cześć,

Dzisiaj na internecie o 20.00 będzie transmisja wideo pewnego wydarzenia - niestety nie będzie mnie w domu i nie będę mógł jej oglądnąć.

Czy istnieje jakiś program, który by mi ją zapisał na dysku jeśli zostawiłbym włączony komputer? Transmisja będzie na całym ekranie, odpalana z przeglądarki.

Prosiłbym o pomysły na programy, którę mogą to zrobić. Zależy mi na jak najlepszej jakości, mam 500 GB wolnego, czas transmisji to około 120 minut.

Thx

02.05.2012 12:34
Browar Drinker
2
odpowiedz
Browar Drinker
88
Szef wszystkich szefow

jakiś program do przechwytywania ekranu + zaprogramowanie jakiegoś taskera. Chyba, że to jakaś transmisja strumieniowa wtedy pewnie lepiej można by to zrobić, zgrywając bezpośrednio stream na dysk.

02.05.2012 12:36
iNfiNity!
3
odpowiedz
iNfiNity!
98
NSX

Zakładając, że to trasmisja strumieniowa, to jakim programem można to zrobić?

02.05.2012 12:41
Browar Drinker
4
odpowiedz
Browar Drinker
88
Szef wszystkich szefow
02.05.2012 12:46
iNfiNity!
5
odpowiedz
iNfiNity!
98
NSX

Dzięki bardzo.

Tasker chyba nie będzie potrzebny, bo wychodzę z domu o 19.45, a wracam właśnie o 22 - więc mogę wyłączyć.

Tylko pytanie, czy to będzie działać na weeb.tv - bo tam będzie transmisja.

02.05.2012 12:48
Browar Drinker
😉
6
odpowiedz
Browar Drinker
88
Szef wszystkich szefow

masz pół dnia jeszcze na testy i wybranie takiej metody, która działa ;)

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl