zalana klawiatura
witam, wczoraj zalalem swojego razera arctose herbata i problem wyglada tak ze nie dzialaja mi tylko niektore przyciski jak np. i, r, o, jest jakis sposob zeby to naprawic czy zostaje mi serwis lub jestem bez wyjscia ? Troche mi szkoda klawki za te pieniadze.
Nawet serwis nie pomoże. Klawiatura do kosza. Miałem wiele takich przypadków. Nic nie pomogło. A w serwisie powiedzieli mi, że klawiatura do wyrzucenia.
Ja ze 2 lata temu, wylałem colę na jakiegoś taniego bezprzewodowego logitecha i nic się nie stało klawiaturce... i działała to teraz choć już jej od jakiegoś czasu nie używam. Pytanie czy ja miałem jakieś niezwykłe szczęście czy logitech jest taki wytrzymały?
Ja używam klawiatury iBox i była zalana herbatą, wódką, napojami i działa bezbłędnie.
w takim wypadku skoro juz sie zepsula to kup sobie cos innego niz Arctosa, to jest "wykastrowana" Lycosa :)
moja tez juz byla zalana wodka, sokiem, cola i nic jej nie bylo nie fart chcial ze teraz sie stalo ;p... No coz, wiec trzeba se sprawic nowa.