zakup TV H E L P

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
21.07.2012 07:38
Morbus
😍
1
odpowiedz
Morbus
248
settler

zakup TV H E L P

Witam mam pytanko do GOLowych expertow :)

Chcec kupic staruszkowi Tv na urodziny bo ten ktory jest obecnie to juz zawiewa antykiem..

Ogolnie jestem do tylu jesli chodzi o parametry o to czy ma byc to led czy plazma

Rozmiar 32-36 czy 38 ;) nie znam sie nawet jaka jest rozmiarowka - wkazdym razie 40stka juz jest "za duza"
Najlepiej zeby mozna podlaczyc pendriva albo dysk i moze (niekoniecznie) miec internet wifi ?
Cena do 2000zl

Pomoze ktos ? Jaka marka jaki model.. moze ktos z Was kupowal cos ostatnio i chetnie doradzi ?

21.07.2012 08:23
2
odpowiedz
Gmalix_NPC
3
Generał

kup coś 37' (to tyle jeśli chodzi o rozmiarówkę).
kup coś z dekoderem naziemnej telewizji cyfrowej - bo akurat teraz wchodzi w PL
osobiście bym kupił Full HD, cena prawie identyczna a telewizor będzie raczej sprzętem na długie lata.

Nie wiem czy w tej cenie kupisz jakikolwiek smartTV (internet), ale z wejściem USB powinno się udać. Cudów po tym USB bym się nie spodziewał - tzn. polskie napisy etc. ;)

21.07.2012 08:30
Morbus
3
odpowiedz
Morbus
248
settler

jesli o usb chodzi to chcialbym tylko podpinac pendrajwa :P z filmami bez napisow..
internet nie konieczny...
dobrze bedzie jesli nie bedzie pochlanial 98% zasobow elektrowni ;)

21.07.2012 08:35
😜
4
odpowiedz
Gmalix_NPC
3
Generał
21.07.2012 16:49
5
odpowiedz
mirencjum
66
Legend

Pozwolę sobie "upnąć".

21.07.2012 17:01
PanSmok
6
odpowiedz
PanSmok
268
Legend

Kupilem ostatnio rodzicom LCD Sharpa LC-32SH340E. 32 cale ( wystarcza w zupelnosci ), posiada toto tuner DVB-t ( naziemnej telewizji cyfrowej ), z filmami na dysku przenosnym sobie radzi, obraz ladny, na dzwiek tez nie narzekam. Oczywiscie jest Full HD ( 1080p). Pilot czytelny i dobrze zaprojektowany ( przy moim ciekawskim ojcu to wbrew pozorom wazny parametr ).Telewizor do dostania za 1100-1300.
Po przesiadce z antyka i tak przezyje szok kulturowy.

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl