Zagubiony tytuł gry

Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz
09.08.2011 19:55
👍
1
odpowiedz
Plani-ez_NPC
31
Pretorianin

Zagubiony tytuł gry

Witam dawno temu grałem w świetna gierkę, nie stety zapomniałem jej tytułu a chciałbym sobie w to pograć znowu :D Wiec wpadłem na pomysł ze może Wy mi w tym pomożecie :)
postaram się podać jak najwięcej szczegółów:
Tytułu gry nie pamiętam dokładnie, (google przynajmniej nic nie pokazuje ) ale był to tytuł zbliżony do "display" "desplay" albo coś takiego (mogę się mylić), gierka to można powiedzieć Heros of might & magic (tylko moim zdaniem dużo lepsza), cala konstrukcja gry, tury, system walki jest prawie identyczny,
nie jest to nowa gierka wiec grafika podobna raczej do herosow III (ew II albo IV)
jak byście mieli jakieś sensowne pytania które pomogą was bardziej naprowadzić to chętnie odpowiem.

Z góry dziękuje za pomoc :)

09.08.2011 19:56
👍
2
odpowiedz
Jederemiasz_NPC
203
Legend

Disciples :)

09.08.2011 20:06
👍
3
odpowiedz
Plani-ez_NPC
31
Pretorianin

Dzięki ci wielkie jestem twoim dłużnikiem :)

09.08.2011 20:07
4
odpowiedz
Kamar_NPC
59
Senator

No system walki to jest bardzo różny od tego w HoMM :) Ale może sobie przypomnisz grając :)

Forum Forum Gry Strategiczne
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl