A na początku to witam ponieważ jestem tu nowy :) no ale dobrze przejdźmy do tematu
Moje konto steam zostało zablokowane ponieważ je ktoś najprawdopodobniej ukradł , od razu mówię że nie mam ani nie gram na cheatach , sam nie lubię cheaterów.
Kurczę co robić, chciałem powiedzieć że konto zostało zablokowane już dawno i mam drugie a na nim black opsa ale multi jest zwalony a naszła mnie chęć na pogranie sobie 1.6 po steamie bo jak wchodzę na jakiś serwer non steamowy to mnie krew zalewa. Ahh bym zapomniał dodaje screena z komunikatem
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=2347-QDFN-4366
z tym linkiem nie ogarniam.
A nie chodzi o to szczerze to troszkę moja wina i dałem się nabrać ale cóż.
Grałem w nfs world i szukałem cheatów wiem wiem nie tolerujecie tego ale każdy popełniał kiedyś błędy i co ???? key logger. Da się to jakoś jeszcze odzyskać czy kaput ?
Najpierw odpowiedz na [3].
Jeżeli to keylogger to problemów wielkich nie powinno być. Gorzej jeżeli kupileś jakiś kradziony klucz sprzedawany na allegro jako "czysty".
Musisz zgłosić kradzież konta do supportu na Steamie. Zacznij od tego, a potem pogadamy.
Nie no spoko on czysty jest kumpel kupował ze mną ten sam i do tej pory mu działa.
Nikt nie odpisuje ...
Key jest dobry jak coś czekam na odpowiedź
Tutaj nie ma co odpisywać, dostałeś wyraźne wskazówki co masz zrobić: napisz do supportu Steama (post numer 2).
PS. Klucz z allegro, to nie jest "dobry" klucz. Na 99% to właśnie przez niego masz zablokowane konto.