Gry lipca 2026Interaktywna mapa Gothic RemakeTe gry zasłużyły na uwagę w 2026 rokuOdyseja Nolana to wielkie rozczarowanie.
Szukaj...

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl

Zabijanie gier

Forum Gry RPG
Odpowiedz
17.07.2026 15:12
1
odpowiedz
Nigredd
8
Chorąży

Zabijanie gier

Siemka, czy mógłby mi ktoś wyjaśnić na czym to zabijanie gier polega? Nieco się orientuję, ale ciekawi mnie czy mając gry na płytkach, single player offline, tj seria o Wiedźminie, Gothic czy starsze GTA (a nawet tryb ofgline w 5tce) - ktoś może odebrać mi do nich dostęp? Hipotetycznie przynajmniej deweloper może w jakiś sposób pozbawić mnie możliwości grania? Dzięki za odpowiedź i pomoc, dobrego dnia!

17.07.2026 15:34
Darth_Tusken
2
1
odpowiedz
Darth_Tusken
61
Świniobicie z dancingiem
Image

Tak, zablokują Ci dostęp do odtwarzacza DVD, a jak nadal będziesz stawiał opór, to założą hasło na płycie głównej.

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl