XBOX 360 Premium,Bardzo dobry stan wycena.
Otóż wystawiłem do sprzedaży na aukcji Allegro swojego starego Xboxa i mam w związku z tym do was pytanie czy cena która proponuje za konsole nie jest zawyżona a może jest za mala poradźcie mi.
http://allegro.pl/xbox-360-premium-i1577246552.html
Sory, nie kupiłbym konsoli, która jest otwierana raz na miesiąc w celu "konserwacji".
[3] - Nie zrozumieliśmy się. Wolałbym dołożyć 400zł i kupić inną używaną, która jest jeszcze na gwarancji M$ i nikt nigdy nie grzebał w jej bebechach. Konsola (przed trafieniem do cb) mogła się popsuć, a wtedy jest o wiele bardziej awaryjna niż każda inna używana, nawet z wymienioną płytą. Na allegro są różne złodzieje, które próbują trochę podkolorować fakty. Nie wiem czy do nich należysz, ale warto mieć pewność i przepłacić, niż kupić taniej i żałować.
spuść 50zł dodaj opcje wysyłki za poraniem za free i kupiec się znajdzie. nawet w tedy ja bym kupił.
Dobra aukcja z ładnymi zdjęciami. Gdybyś zaczął od złotówki, na pewno udałoby Ci się sprzedać po bardzo dobrej cenie.
Kurde Gdyby nie ten dysk to bym tera w ciemno kupywał..
[5] No miałem zamiar sprzedać ja za 500zl,ale jednak spuściłem trochę z ceny,ale poniżej 400zl jej już nie oddam.
[7]No niestety konsole kupiłem bez dysku,ale mam pendrive-a 4GB wiec na aktualizacje i savy starczy,a dysk by się przydał przynajmniej laser by się mniej zużywał.A co od konsoli to już ja ktoś kupił.