Wyłączysz Catalysta to Crysis: Warhead pójdzie na full

Forum Komputery
Odpowiedz
24.07.2011 09:23
The Puchacz
1
odpowiedz
The Puchacz
52
Generał

Wyłączysz Catalysta to Crysis: Warhead pójdzie na full

Coś takiego powiedział mi informatyk kiedy kupowałem komputer. Wiedział że z moją kartą Crysis: warhead nie pójdzie na full, no i miał trochę racji bo na najwyższym AA tnie. Mówił że jak wyłączę Ctalysta (chyba, nie jestem pewien ale to chyba powiedział tak na 70%) to ci pójdzie. Co on dokładnie miał na myśli, wiecie ? I czy to w ogóle prawda ?

24.07.2011 11:04
2
odpowiedz
Maitum_NPC
42
Generał

catalyst to są sterowniki do kart AMD/ATi Radeon nie wiem co mógł mieć na mysli mówiąc takie cos to tak jakbyś miał wyłączyć sterowniki ...

24.07.2011 11:08
PitbullHans
3
odpowiedz
PitbullHans
94
Legend

Catalyst to jest ten program do zarządzania kartą graficzną ATI. Kiedyś były jakieś testy, które potwierdzały lekki wzrost FPS gdy jest on wyłączony. Ja zawsze instaluję tylko sterowniki, bez tego programu.

24.07.2011 11:08
4
odpowiedz
Amynvos_NPC
28
Senator

Jakbyś wyłączył sterowniki(co przynajmniej dla mnie jest równoznaczne z wywaleniem ich z dysku) to by Ci Warhead w ogóle nie poszedł. Ale nie wiem czy usuwanie sterowników miał na myśli. Tak czy siak - moim zdaniem schrzanił.

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl