Wyecena edycji premium gry Sniper elite 3.

Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz
31.10.2025 10:04
1
odpowiedz
hakoo
0
Junior
Image

Wyecena edycji premium gry Sniper elite 3.

Cześć, jak sądzicie za ile mógł bym sprzedać tą edcyję na ebay? Ceny 200zł w górę czy więcej ? Edycja kompletna nawet karteczka z kodem jest.

31.10.2025 10:15
2
odpowiedz
NightGeisha
4
Generał

Musiałbyś trafić na jakiegoś kolekcjonera, na steam w promocji kompletna gra (podstawa + wszystkie dodatkowe misje i broń) kosztuje mniej niż 3 dychy.

31.10.2025 10:24
3
odpowiedz
1 odpowiedź
hakoo
0
Junior

To prawda, ale ile taki kolekcjoner może zapłacić za przedmioty zawarte w edycji? Nie sprzedaję gry, tylko jej zawartość. Cena samego klucza do gry raczej nie będzie miała dużego wpływu. Przejrzałem internet i nie znalazłem pełnej, niezniszczonej edycji w tak dobrym stanie jak moja.

31.10.2025 10:36
3.1
NightGeisha
4
Generał

OK, ale to polska edycja więc dotyczy praktycznie tylko sprzedaży w Polsce, nie sądzę żeby ktoś chciał płacić 2 stówy za kilka karteczek i pudełko do gry. Oczywiście mogę się mylić.

31.10.2025 10:29
elathir
4
odpowiedz
elathir
114
Czymże jest nuda?

Najważniejsze pytanie, czy jest w folii? Bo jak nieotwarta to może się ktoś trafić kto zapłaci cokolwiek, choć wątpię by 200zł z racji na język oraz status gry, ale jak otwarta to grosze.

post wyedytowany przez elathir 2025-10-31 11:02:35
Forum Forum Pytania i Ogłoszenia
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl