poszukuje laptopa w cenie do 3500 zl, najlepiej okolo 13 cali, do tego zeby byl wydajny i najlepiej niezniszczalny ;) na obecna chwile zastanawiam sie nad Sony VAIO SVT1311M1E. polecacie jakies inne modele?
w sumie jak poczytalem wiecej o tym vaio t13 to opinie wcale nie sa takie przychylne, polecacie jakies inne modele?
Asus UX31E? Budżet trochę przekracza, ale może da radę znaleźć za te 3,5 k.
No i oczywiście klasyk - jeśli masz możliwość wziąć komupter na firmę/ściągnąć z USA to za tyle (lub niewiele więcej) da się wyrwać MacBooka Air 13', uważam że warto.
hmm.. może vaio t13?
wydajny? do gier? do czego on ma w ogóle służyć?
za 3500 nie opłaca się kupować np. laptopa 13"..
szukasz notebooka, netbooka czy ultrabooka?
to tak jakbyś napisał.. nie jestem za acta ale ogólnie nie mam nic przeciwko.
szukam ultrabooka. do gier mam plejaka, wiec najwazniejsze jest dla mnie zeby sprawnie odtwarzal filmy hd, umozliwial jednoczesne tworzenie dokumentow, buszowanie po sieci, itp. w domu chcialbym miec go podlaczonego do monitora 21 cali, wiec warto zeby mial wejscie hdmi. czesto bede z nim podrozowal, wiec powinien byc lekki.
wlasnie myslalem o macbooku 13", ale w PL sporo jednak trzeba za niego zaplacic, a raczej nie chce sie bawic w sprowadzanie sprzetu z USA. pytanie czy jest wart ceny, za jaka mozna go nabyc w PL
Kuba_3 -> tego Asusa polecasz, bo sam go posiadasz? zaraz poszukam opinii w necie, cena rzeczywiscie troche ponad planowany budzet ;)
Nie posiadam, mam obecnie podobny problem jak Ty, czyli szukam jakiejś lekkiej 13' do pracy i właśnie rozważam Air'a lub tego Asusa. Jest między nimi (w Polsce) 1000 zł różnicy na korzyść Asusa, lecz Air ma lepszą klawiaturę, gładzik, matrycę i dłużej trzyma na baterii. Można też zainstalować bez problemu Windows, jeśli komuś nie pasuje Mac OS (choć wtedy traci on część swoich zalet).
Ciężki wybór.
a orientujesz sie moze, czy macbooka da rade podlaczyc do wiekszego monitora?