Witam, na ile wyceniacie komputer podany w ogłoszeniu?
Z góry dziękuję
Problem jest taki, ze to nawet do netu sie nie nadaje.
https://allegro.pl/oferta/komputer-dell-pc-2-rdzeniowy-2-9ghz-4-250gb-win-10-7914269202 juz bardziej to ci polecam. Lepszy proc/wiecej ramu/lepsza firma od lenovo.
Dzięki, ale mniej więcej na ile można oszacować jego wartość?
Na dziękuje lub flaszkę wódki :P
Ktoś się pozbywa starego rupiecia ( za młode na retro , za stare na cokolwiek innego) - pewno twój smartphone ma większą wydajność)
Podobne sprzęty można znaleźć pod altanką śmietnikową jak ktoś robi porządki, czy pogadać z kimś z większej firmy co wywala stare komputery
Bo opłacalność takiego "zestawu" jest zerowa
30-50 pln
ew flaszka wódki
Za 220pln sprzedałem ostatnio core i5 4460 + 4 GB ram 1600hz więc sam sobie dopowiedz
Jeszcze przy okazji, na ile Panowie wyceniają te komputery?
Jeden i drugi zestaw, to żart w tych cenach.. za 3 tys pln kupisz i5 9400s, GTX 1660TI, 16 GB RAM DDR4 ( przykładowy zestaw który bije na łep te dwa wymienione, a można ogarnąć i mocniejsze)
pierwszy 1200 pln
drugi 1200 pln
Nie wiem skąd takie śmieciowe zestawy bierzesz. Pierwsza oferta max 1200 zł, druga może z 800-900. Kto w ogóle połączył i5 6600 z czymś tak starym jak radeon 7850 ?
Oplułem ekran. Słabo mi się zrobiło jak zobaczyłem te ogłoszenia. Za 1500 to dało by się złożyć NOWY całościowo komputer który by pobił te graty. A to używane jeszcze. Ojojoj. Zaczarowani dzisiejsi sprzedawcy.