Wycena komputera

Forum Komputery
Odpowiedz
11.03.2011 08:35
shawnz
1
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

Wycena komputera

Prośba taka jak w temacie, chciałbym sprzedać podzespoły komputerowe i wystawiłem takie oto ogłoszenie za cene 1100 zł:
"Do sprzedania prawie kompletny komputer zakupiony 1 marca 2011 w sklepie w krakowie, na wiekszosc czesci jest jeszcze zatem ponad 35 miesiecy gwarancji, sprzedaje ponieważ wole jednak intela. oto oferowane podzespoły (wraz z cenami które składaja sie na cenę całkowitą)
AMD PHENOM II X4 955 QUAD CORE AM3,125W BE -procesor -440 zł
GOODRAM DDR3 4096MB PC1333 DUAL 2 x 2048 CL9 -ram - 140 zł
MSI 870 - C45 -płyta -250 zł
SilentiumPC Fortis -chłodzenie -110 zł
COOLERMASTER ELITE 332 BLACK B/Z RC-332-KKN1-GP -obudowa 160z

Posiadam wszystkie kompletne pudełka, gwarancje"

Jak uważacie może to troche mało albo dużo? na komputerze pracuje od 1 marca, ale, że wczesniej miałem intela to jednak teraz tez wolałbym intela, a że niespodziewanie zdobyłem troche grosza to chciałbym kupic i5 2500k, i tutaj też pytanie czy ten procesor potrzebuje dodatkowego chłodzenia czy wystarczy boxowe, bo np do amd dokupiłem, bo wyczytałem, że na boxowym chodzi jak odkurzacz, będe wdzieczny za każdą pomoc.

11.03.2011 17:16
Orzołek
2
odpowiedz
Orzołek
155
Haters gonna hate

BOX powinien starczyć.
Jednak osobiście wątpię, że znajdziesz kupca. Dołoży z ~100zł i ma nowy sprzęt. No ale może kogoś znajdziesz. IMO lepiej jakbyś sprzedał kompa na części niż całego.

11.03.2011 18:21
shawnz
3
odpowiedz
shawnz
64
lieutenant

no chyba masz racje bo odzewu jesli chodzi o ogloszenie żadnego:( wiec cóż zamiast intela bede musial pracować na amd, ale co do sprzetu to wystawiłem jako nowy, nawet nie zdarzył sie zakurzyc:-]

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl