Wybór nawigacji

Forum Komputery
Odpowiedz
10.09.2012 21:37
Drace66676
1
odpowiedz
Drace66676
168
D.R.A.C.E

Wybór nawigacji

Witam. Wiem, że nie jest to może najodpowiedniejszy wątek, ale tutaj zagląda najwięcej osób więc może ktoś coś poleci. Otóż chciałbym sobie kupić nawigację z możliwościa odbioru TV i nie bardzo wiem co wybrać, zwłaszcza, ze z wielu sklepów jakie dziś odwiedziłem tylko w jednym była nawigacja LARK za 350 z odbiornikiem DVB-T i jakąś dziwną mapą. Raczej nie chcę Garmina, bardziej zalezy mi na Automapie, choc może są lepsze któych nie znam. Jeśli będzie trzeba to wydam i 1000 zł, ale chcę naprawde porządną nawigację. I czy do każdej nawigacji można sobie wgrać swoje mapy czy sa jakies ograniczenia w niektórych urządzeniach?

10.09.2012 21:39
2
odpowiedz
Aureliusz_NPC
87
Legend

Wiem, że nie jest to może najodpowiedniejszy wątek, ale tutaj zagląda najwięcej osób więc może ktoś coś poleci.
Co za idiotyczne wytłumaczenie. Idź na forum Onetu do działu z plotkami, bo tam zagląda jeszcze więcej osób.

I czy do każdej nawigacji można sobie wgrać swoje mapy czy sa jakies ograniczenia w niektórych urządzeniach?
Tak, są ograniczenia w niektórych urządzeniach.

10.09.2012 21:47
siwy346
3
odpowiedz
siwy346
106
addicted to music

Zainteresuj się urządzeniami marki Navroad.

10.09.2012 22:33
Drace66676
4
odpowiedz
Drace66676
168
D.R.A.C.E

A czy Garmin Nuvi jest godny zainteresowania? Bo oglądałem testy i w sumie go polecają, ale jakoś nie przepadam za garminem, a po drugie te urządzenia chyba nie posiadaja DVB-T

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl