Wybiórczy czytnik DVD

Forum Rozmawiamy
Odpowiedz
24.10.2011 20:33
j-bobo
😡
1
odpowiedz
j-bobo
131
Bobek

Wybiórczy czytnik DVD

Witam.
Mam problem (znów) z moim czytnikiem DVD. Model Ts-l632d. Dałem go nawet na serwisownię, ale chyba niewiele zdziałali, bo problem jest nadal.

Chodzi o to, że nie che mi czytac niektorych plyt, ktore normalnie na innych komputerach (nie mam teraz dostepu do innego komputera) dzialają. U mnie po wlozeniu plytek zaczyna sie rozruch a potem stękanie, jak przy resecie/uruchamianiu systemu...

Męczę się z tym badziewiem już z 2 godziny i nic. Kiedys bywalo tak, ze za ktoryms tam magicznym razem sie łaskawie plytka uruchamiala, a teraz ... nic sie nie dzieje...

Macie jakies rozwiązanie?
Dzieki za info

---
@down
chodzi o laptopa

24.10.2011 20:38
Lysack
😃
2
odpowiedz
Lysack
68
Przyjaciel

PSXa wystarczyło postawić na boku, gdy nie chciał czytać płyty :)

24.10.2011 20:40
peterkarel
3
odpowiedz
peterkarel
61
Legend

a później gdy to nie pomagało to do góry nogami :D

24.10.2011 20:41
Dym14
👍
4
odpowiedz
Dym14
109
Senator

PSXa wystarczyło postawić na boku, gdy nie chciał czytać płyty :)
Taaa a jak się gra zacięła to trzeba było otworzyć klapkę, zabawić się w DJ-a czyli rozkręcić ją ręcznie i zamknąć klapkę :D

24.10.2011 20:44
j-bobo
5
odpowiedz
j-bobo
131
Bobek

ale że o co chodzi? bo chyba nie mówimy o tym samym

24.10.2011 20:47
Lysack
6
odpowiedz
Lysack
68
Przyjaciel

j-bobo -> myślałem, że chodzi Ci o jakiś odtwarzacz dvd podczepiony do tv, którego można poobracać tak jak konsolę :)

Ale skoro to laptop, to już sobie Ciebie wyobraziłem jak korzystasz z lapka do góry nogami ;)

Forum Forum Rozmawiamy
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl