Wreszcie drugi sezon serialu Stranger Things na platformie Netflix!
Hej! Wreszcie emisja kontynuacji tego serialu! Moze nie kazdemu sie ten serial podoba ale mi przypadl do gustu. Taka inna historia jest w tym serialu. Ten inny swiat, inny wymiar (mam skojarzenie do Silent Hill), a nie tylko oklepane schematy.
Czekam tez na czwarty sezon Black Mirror.
Pozdro :-)
Jestem na 4 odcinku i w sumie zapowiada się ciekawie co będzie dalej. Tylko idk o co chodzi
spoiler start
z tą rudą i jej bratem-nie bratem.
spoiler stop
Praktycznie powtórka z rozrywki (nuda, to samo w lekko innym sosie). Plus, Winona Ryder kolejny raz pokazuje, że komletnie nie umie grać :D Jedyny plus serialu, to klimat lat 80-tych, które coś w sobie miały w przeciwieństwie do plastiku współczesnej epoki.
No co do tej antyaktorki to sie zgodze. Sztuczna jak piersi Pameli Anderson.
Jeden z lepszych seriali ostatnich lat.
Bez przesady.
Dobry serial, ale nie umywa się do czołówki.
Zależy co kto lubi. Jak dla mnie, jest na równi z gra o tron. Dlaczego? Bo akurat dla mnie mniej ważne sa latające flaki, dupanko i ucinanie rąk czy jajek tasakiem.
Stranger things to przede wszystkim świetna historia i doskonały montaż, muzyka, dzwięk, bohaterowie - doskonale utrzymana atmosfera poprzez niedopowiedzenia i tajemnice, a nie pokazywanie wprost potwora, który chodzi i morduje.
Wczoraj skonczylem ogladac i duzo bardziej podobal mi sie pierwszy sezon. Moze dlatego, ze bylo to cos nowego.
Na plus na pewno klimat lat 80tych i obca forma zycia :)
Nie olsnil mnie ale polecam mimo wszystko.