WoW Dead Knight

Forum Gry MMO
Odpowiedz
13.11.2013 19:59
1
odpowiedz
BlackDragonPL
14
Chorąży

WoW Dead Knight

Nie gram w wowa zbyt długo i tak ciągle się zastanawiam nad moim meinem, w końcu padł ofiarą dead knight. Koncepcja tej klasy mi się podoba, a już niebawem 55 lvl i myślę że warto spróbować, ale przydałyby mi się jakieś podstawy na temat dead knighta, mam na myśli jakie spece, potem skille, takie ogólne informacje, bo co do tej klasy jestem kompletnie zielony.

13.11.2013 20:03
2
odpowiedz
BlackDragonPL
14
Chorąży

I mam jeszcze pytanie co do raciala, jaki jest najlepszy dla dead knighta i jak to jest z tym, że wezme np. humana to będę w alliance a jak orka to będę w hordzie czy wszystkie dead knighty w tym samym?

13.11.2013 20:26
3
odpowiedz
Inquisitio
117
bling

Death Knight, to po pierwsze. Po drugie masz masę informacji na ten temat na necie.

Talenty zależą od tego jaką rolę chcesz pełnić, a raciale IMO nie mają większego znaczenia. Weź rasę, która Ci się podoba. DK normalnie należą do Hordy lub Alliance.

Forum Forum Gry MMO
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl