Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Władca Pierścieni : Powrót Króla (PS2) PROBLEM

17.04.2012 22:55
😡
1
zanonimizowany837956
1
Junior

Władca Pierścieni : Powrót Króla (PS2) PROBLEM

Witam! Nie mam pojęcia gdzie napisać ten wątek, więc sory z góry ;/ Ale to forum, ma bardzo dużą popularność.
Otóż dzisiaj zakupiłem grę z allegro władca pierścieni : powrót króla na ps2, oczywiście używana.
Płyta lekko porysowana, ale to zawsze jakieś slady będą. Ok odpalam, przechodze pare misji i zapisuje grę. Wyłączam PS2 , chcę sobie pograć gra się ładuje, wyskakuje ''wciśnij przycisk start'' - wciskam i KUR* nic! nic się nie dzieje, bodajże chyba na kwadracie jest jakiś dźwięk, ale nic się nie dzieje! Żeby zagrać ponownie, muszę usuwać save, bo inaczej nie odpale, a gra zaczyna się po włożeniu płyty i wybraniu języka.. Przejdę 1 misję, mogę zapisać wiec to robie i po ponownym włożeniu, prosi o przycisk start ale nic się nie dzieje.. 30zł to nie dużo, ale żałuję. To może być wina pada? Inne gry typu NFS pro street działają.. Pad to MadCatz DUAL FORCE 2, miałem kiedyś od SONY oryginał, ale blaszki się wygięły...

@ Jeżeli pad z PS1 jest kompatybilny z PS2, to pożycze od kumpla od sony oryginał jutro.. Ale może miał ktoś coś podobnego? Save zajmuje chyba 80 kb, a karta ma 8mb( wiem, że mało..) Pamięc jest na karcie 7,4 mb więc to wina pada (tak myślę)

Forum: Władca Pierścieni : Powrót Króla (PS2) PROBLEM