Witam :)
Borykam się od jakiegoś czasu z pewnym problemem . (Napomne że nie jestem jakimś wielkim soecem komputerowym)
Podczas grania w Far Cry 3 po jakimś czasie komputer się zacina i słychać ostre buczenie z głośników ... co to może być?
(Przy Cs:Go i Heroes&Generals miałem ten sam problem ) Zrestetowałem caly system dałem wentylator w karcie graficznej na wyższe obroty i jak narazie bez zmian . Czy mógłbym prosić o pomoc?
O tej porze roku gdy działa ogrzewanie najczęstszym problemem jest chłodzenie procesora. Jeżeli potrafisz to zrobić sam to zrób to sam a jak nie zanieś kompa do serwisu i niech ci wyczyszczą starą pastę przewodzącą pomiędzy procesorem a radiatorem na procesorze i nałożą nową warstwę.
Ja już dwukrotnie miałem podobny problem i pomogło.
Longeinter dzięki za radę , ale przed chwilą rozmawiałem z tatą i on mówił że już nakładał nową warstwe pasty .
A problem nie ustąpił
Miałem podobny problem, tyle że mam laptopa.(Głośne buczenie,zacinanie się oraz wyłączanie się laptopa).Być może masz po prostu zakurzony komputer.Rozkręć go i wyczyść, ja tak zrobiłem i mam na razie spokój
Zgadzam się z poprzednikami, wygląda to na za małe chłodzenie i zakurzenie wewnątrz komputera.