Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Wiesiek nie chce się uruchomić z powodu błędu galaxyupdater

15.05.2016 15:49
😡
1
MajkelPlay
1
Junior
Image

Wiesiek nie chce się uruchomić z powodu błędu galaxyupdater

Witam.
Jeśli był już taki wątek to przepraszam, ale szukałem i nie znalazłem podobnego tematu na owy problem.

Otóż po instalacji wieśka wyskakuje mi problem z galaxyupdater, upomina mnie on, że jakiś plik nie jest zainstalowany. Nie wiem o co chodzi, szukałem po folderach, nic.

Mój genialny umysł antyinformatyczny stwierdził, że brakuje pliku vcruntime 140? To ściągnę! Chyba rezultatu możecie się domyślić (tak, był w sieci normalnie do pobrania)
Kończę mi się pomysły, a moje nerwy sięgnęły zenitu, i jak nie znajdę rozwiązania problemu to oddaję grę na gwarancję i kupuję inną.
Chciałem dzisiaj pograć, jak widać nic z tego.

Mogę niby zainstalować ponownie, ale już to zrobiłem wcześniej, przed błyskotliwym pomysłem pobrania pliku, a na myśl o instalowaniu tego 3 raz już rzygam.

Proszę, pomóżcie. Już mogę nawet ten 3 raz zainstalować jak to konieczne, JA CHCĘ PO PROSTU POGRAĆ ;)

PS gra jak i windows są 100% nie bite oryginały, wymagania wszystkie spełniam ;)

15.05.2016 15:57
2
odpowiedz
MajkelPlay
1
Junior

Okej, poszperałem trochę, i trzeba było to zainstalować ze strony microsoft ;) można wątek usunąć.

Forum: Wiesiek nie chce się uruchomić z powodu błędu galaxyupdater