Cześć. Czy wiecie może, czy będzie jeszcze możliwość gdziekolwiek kupić pierwszy dodatek do Wiedźmina 3 w wersji pudełkowej na PC? Z tego co widzę, aktualnie wszędzie widnieje on jako produkt niedostępny. Czy sądzicie, że jeszcze kiedyś taka wersja pojawi się w sklepach?
Pozdrawiam
Spróbuj w salonach Empik, lub w jakiś Saturnie/Media Markt. Tam zawsze widziałem pudełkowe serca z kamienia.
Niestety w Empiku nie ma już tego wydania. Saturn i Media Markt także wyczerpały zapasy. Sądzę, że jedyną możliwością jest zaczekanie na dostawy, choć obawiam się właśnie tego, że wersja ta nie wróci już do sklepów.
Mam ten sam problem :)
Pisałem w tej sprawie do cdp bo tez chciałem zakupić ten dodatek w wersji pudełkowej, odpowiedź jaką otrzymałem to: Niestety, ale nakład Edycji Limitowanej już się wyczerpał. Firma CD Projekt RED nie planuje wznowienia nakładu na tę edycję.
Najbardziej zależało mi na kartach więc w końcu kupiłem wersje pudełkową na ps4 i odsprzedałem kod ;)
No cóż...
A gdy kupię wersję cyfrową na cdp.pl to kod aktywacyjny dostanę ODRAZU na maila, czy trzeba czekać ?
Myśle że powinieneś dostać od razu. Tylko pamietaj, jest to klucz na goga i nie da sie go zamienić na klucz steam/origin, więc podstawke tez musisz mieć na gogu.
Chodzi mi tylko o ten dodatek. Wszystko już wiem, dzięki :)