Wiedźmin 2 - niedokończone zadania poboczne [SPOILERY!!!]

Forum Gry RPG
Odpowiedz
13.04.2012 11:32
Irek22
1
odpowiedz
Irek22
165
Legend

Wiedźmin 2 - niedokończone zadania poboczne [SPOILERY!!!]

Większość z grających na pewno natknęła się na dwa zadania poboczne we Flotsam, które zaczynamy, ale... ich nie kończymy. A przynajmniej ja - mimo że grę przechodziłem dwa razy (pierwszy raz ścieżką Roche'a, a drugi raz ścieżką Iorwetha) - nie spotkałem sytuacji, w której mógłbym je dokończyć.

Chodzi mi o zadania:
- z naukowcami, którzy proponują Geraltowi poddanie się badaniom (gdy się na to zgodzimy)
- z handlarzami fistechu, którzy proponują Geraltowi umowę na handel tym narkotykiem (gdy się na to zgodzimy)

Wydaje mi się, a raczej jestem pewien, że wykonałem w Wiedźminie (bez ostatniej 10 GB aktualizacji) wszystkie zadania w Wiedźminie 2, więc szczerze wątpię, żebym przeoczył dalszy ciąg tych dwóch zadań pobocznych w późniejszych Aktach. Myślałem, że dalsze ciągi tych zadań pojawią się w którymś DLC, ale dotychczas (nie grałem jeszcze z tą 10 GB aktualizacją) się nie pojawiły. Zresztą z tego, co pamiętam, to w przypadku zadania z naukowcami oni chyba mówią, że odezwą się do Geralta, gdy zawita on do... Wyzimy - czyżbyśmy dalszy ciąg tego zadania pobocznego mieli poznać dopiero w Wiedźminie 3?

A może się mylę? Może ktoś gdzieś trafił na ich dalszy ciąg już w Wiedźminie 2?
A może ich dalsze ciągi są w najnowszej 10 GB aktualizacji? Grał już ktoś?

Może ktoś trafił też na inne zadanie poboczne, którego nie można dokończyć na tej samej zasadzie, co przytoczonych przeze mnie?

Forum Forum Gry RPG
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl