wasze pszepusczenia batllefield 3 vs modern wearfe3
co bedzie lepsze według was
ja stawiam na modern wearfe 3
wasze pszepusczenia batllefield 3 vs modern wearfe3
Na początek to polecam ci nauczyć się poprawnie pisać, a na zapas to również naucz się poprawnie czytać. Dobrze, że już koniec wakacji to może czegoś cię w tej szkole nauczą... Takich tylko pałą przez łeb jak powtarzam. To po pierwsze, a po drugie skończ z takim tematem, zapewne specjalnie próbujesz tutaj wywołać jakąś prowokację, lub wojnę między fanboy'ami.
Edit: A tak między nami to ja na żadną nie stawiam, bo nie znam jakiegoś ''modern wearfe 3 i batllefield'a 3''. Na prawdę, naucz się pisać chyba, że to robisz specjalnie w co wątpię.
RoBerCiK29 --> coś z tobą nie tak właśnie przejrzałem twoje posty i chyba ze 150 na 400 jest o tym żeby ktoś wrócił do szkoły zanim bardziej zidiocieje albo żeby się nauczył pisać i czytać weź się ogarnij :)
molik2121 --> Najwidoczniej nie czytasz tylu bezsensownych jak i bezsensownie założonych tematów dziennie. Swoją drogą, to mam się martwić? Może przejrzyj wszystkie na zapas? A ogarnąć to można ciebie, lub ludzi podobnych do 667 którzy tworzą takie wątki prowokacyjne itp. A moja dyskusja z tobą się zakończyła, gdyż jesteś podobny do owego 667. Lubisz prowokować, ale nie dam się :).