W10 - czy da się podzielić ekran na dwie niezależne połówki?

Forum Komputery
Odpowiedz
09.11.2025 11:30
1
odpowiedz
sabaru
29
Senator

W10 - czy da się podzielić ekran na dwie niezależne połówki?

Nie bardzo wiedziałem jak nazwać ten temat ale już tłumaczę o co mi chodzi. Od niedawna korzystam z przeglądarki Brave i odkryłem że przeglądarka ma możliwość podzielenia części przeznaczonej na strony na dwie niezależne połówki. Po lewej stronie można sobie włączyć, np. jakiś film, a po prawej przeglądać internet. Okazało się że takie rozwiązanie jest zajebiście wygodne. W10 co prawda ma możliwość ustawienia okien w ten sposób ale jednocześnie one należą do jednego okna ekranu. A w przeglądarce Brave wydaje się ta opcja być niezależna od siebie. Czy w W10 da się coś takiego zrobić?

09.11.2025 11:46
1.1
trumpf
9
Generał

Mam program Display Fusion ktory robi cos takiego, ja akurat potrzebowalem go do troche innego zadania (z gory zadane ustawienia okien w aplikacjach multiokienkowych.

cos takiego robi jeszcze podobno UltraView Desktop Manager ale nie uzywalem.

Minus jest taki ze aplikacje sa platne

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl