Forum Gry Hobby Sprzęt Rozmawiamy Archiwum Regulamin

Forum: Vectra ta kochana ....problem z TV

07.12.2024 23:34
1
toyminator
87
Senator

Vectra ta kochana ....problem z TV

Korzysta ktoś z ich usług? Wszystko było cacy, w tym roku podpisałem nową umowę. Inna firma,to byłaby kwestia ciągnięcia nowych kabli,które są za szafką w przedpokoju, i ni cholery nie da się jej wyciągnąć, bez demontażu szafy XD Pewnie trzeba by dziury wywiercić. Ale do rzeczy. Nowa umowa, to nowy szybszy internet, i nowa skrzynka smart box za tańszą cenę niż płaciłem(promka) Po 3 miesiącach programy na tym cudzie, chodziły źle zbuforowane. Reset routera pomógł. Sam internet chodzi ok. Ale wifi w tym szajsie to tragedia(a niby taaaaakie super) Na drugiej skrzynce, po jakimś czasie, po prostu nie trzymało połączenia, i ciągle miałem Połączono, rozłączono. Jakoś miesiąc temu, była aktualizacja od Vectry...po której: Wymagane jest logowanie przez konto google(wcześniej można było ominąć) Na nic to nie jest potrzebne, tylko jeśli chce sie korzystać z usług Google(chore). Ale ok, stworzyłem jakieś byle konto, dwa dni podziałało. Teraz jest czarny ekran, z głosem, czasem bez. Działa tylko Apka Netflixa, z której nie da się wyjść XD Druga skrzynka w ogóle nie chce załapać wifi, nawet wpisywanie ręczne nie pomaga(ale tutaj może i karta sieciowa w skrzynce nie działa). I nie wiem czy tylko ja mam z tym problem, czy ktoś jeszcze ma. Czy z kabla kurde działa, a tylko wifi ssie..brat też mówi, że z wifi mojego tnie, ale ja na starym tablecie problemu nie mam...

Forum: Vectra ta kochana ....problem z TV