USB adapter wifi ...

Forum Komputery
Odpowiedz
05.05.2012 21:37
AdixPL
1
odpowiedz
AdixPL
35
Konsul

USB adapter wifi ...

Witajcie. Na wstepie chcialbym poprosic o nie pisanie opini typu "zmien router zwykly na wifi i po problemie".

Zalozmy sa dwa komputery - netbook i stacjonarny. Oba sa podlaczone do routera (bez wifi). Nawet netbook mimo ze posiada wbudowane wifi. Do tej dwojki dochodzi smartfon i tutaj pytanie. Czy na netbooku da sie utworzyc access pointa aby udostepnic wifi dla smartfona? Netbook pracuje na windows xp.

Wiem, ze na windows 7 da sie takie cos zrobic a jak jest z XP?

05.05.2012 21:48
2
odpowiedz
zanonimizowany3972
87
Legend
05.05.2012 22:00
👍
3
odpowiedz
zanonimizowany838815
2
Generał

Tplink 422G z starym softem ktory mial soft access point mode i za 30-40zł jedziesz z koksem grubo i pysznie :D

06.05.2012 10:28
AdixPL
👍
4
odpowiedz
AdixPL
35
Konsul

[2] dzieki narmo, wlasnie o cos takiego mi chodzilo. sprawdzilem w domu na lapku i dziala jak nalezy. Pytanie zadalem bo moja dziewczyna jedzie do rodzicow do polski na kilka tygodni a rodzice maja sytuacje taka jaka podana w pierwszym poscie. A po co mam kupowac router z wifi skoro mozna uzyc programu (tak latwiej)
jeszcze raz dzieki Narmo.

[3] jakbys jeszcze raz przeczytal pytanie, to bys zobaczyl ze nie chcialem zmieniac routera ;) ale w kazdym razie dzieki za info ;)

06.05.2012 17:34
5
odpowiedz
zanonimizowany838815
2
Generał

[4]

Jakbyś sprawdzil co to jest o czym pisalem to byś wiedzial ze nie namawiam do zmiany routera ;)

20.05.2012 21:39
AdixPL
6
odpowiedz
AdixPL
35
Konsul

Narmo, ten program nie dziala na win XP :/

Forum Forum Komputery
Odpowiedz

GRYOnline.pl:

Facebook GRYOnline.pl Instagram GRYOnline.pl X GRYOnline.pl Discord GRYOnline.pl TikTok GRYOnline.pl Podcast GRYOnline.pl WhatsApp GRYOnline.pl LinkedIn GRYOnline.pl Forum GRYOnline.pl

tvgry.pl:

YouTube tvgry.pl TikTok tvgry.pl Instagram tvgry.pl Discord tvgry.pl Facebook tvgry.pl