uplay i watchdogs
witam, nie moge uruchomic uplay podczas gry w watchdogs (shift +f2). przedtem tez mialem taki problem ale zrobilem reinstal uplaya, ale wszystkie gry musialem od poczatku sciagac. co mam zrobic?
Upewnij się że gra nie działa w trybie offline, możesz to sprawdzić w grze np. poprzez okienko telefonu (standardowo środkowy przyciokienkosk myszki) i najechanie na okienko z prawej strony od Zleceń Online (w angielskiej wersji jest to Online Contracts, nie wiem jak to przetłumaczyli) i jeśli pisze że niedostępne, to gra uruchamia Ci się w trybie offline.
Ewentualnie sprawdź w samym Uplayu, może zmieniłeś kiedyś skrót
Ale gdy moglem kliknac shift +f2 i wyswietlało się okno uplaya w grze, to podczas włączania gry w prawym górnym rogu była informacja, że moge kliknąć shift +f2, a teraz sie taka nie pojawia. Gra dziala w trybie online na 100%
Masz jeszcze jakieś inne programy, które mogłyby próbować wcisnąć do gry WŁASNY overlay?
Miałem podobną sytuację z SC: Blacklist, do którego jednocześnie swoje overlaye próbowały wcisnąć uplay i xfire i w efekcie nie działał żaden :P Wystarczyło wyłączyć xfire in-game dla tej gry i podziałało.
A jakie to mogą byc programy?
@Dodam ze z grami na steamie nie mam takich problemow
Wyjaśnione